Aquest passat dissabte dia 29 vàrem viure la XXXIV edició de les 12 hores de veterans, una de les edicions més igualades i que es van decidir a l’últim moment de la final.

En una fase de grups força igualada en les tres primeres posicions on CEM Prolase, Companys Bar l´Esclop i Tallerauto van aconseguir classificar-se per les semifinals ja sense tenir que dependre del resultat de l’últim partit de la primera fase. En canvi FH Pavimentos Soinco va tenir l’obligació de guanyar l’últim partit d’aquesta fase per aconseguir el pase a les semifinals, ho va fer finalment per gol-average i finalment va aconseguir fer-se amb el títol, va deixar fora per gols a un competitiu Sentmenat.

A les semifinals la primera posició de la primera fase va ser per CEM Prolase que es va enfrontar a FH Pavimentos Soinco que com hem dit es va classificar 4art i a l’últim sospir de la primera fase. Un gol de Diego Blanco ( màxim golejador del torneig ), a la segona part els va donar el pase a la final, ( 0-1 ). A l’altre semifinals entre 2on i 3er classificat , Tallerauto i Companys Bar l´Esclop van seguir amb la tònica d’igualtat de tot el campionat , i un solitari gol del jugador de Tallerauto Manolo Doval els va donar el pase a la final quasi a la fi del partit ( 1-0 )

La final  va ser la continuació de tot el campionat,  màxima igualtat i es va decidir de nou als últims instants, semblava que el partit acabava amb un 1-0 a favor de Pavimentos Soinco ( com no amb gol de Diego Blanco), pero Tallerauto va empatar al últim minut, quan semblava que el partit aniria a la pròrroga , de nou un gol de FH Paviments Soinco donava la victòria i aconseguia el títol per 4art any consecutiu.