XVIII Diada de futbol sala del Club

El passat divendres 8 i dissabte 9 va celebrar-se la 18ena edició de la diada del futbol sala del Club amb la que es tanca oficialment la temporada.

Divendres a part dels diferents partits amb els equips de la secció contra escoles i clubs de Sabadell i comarca, es van disputar els tradicionals partidets entre les mares dels jugadors de la secció i el quadrangular entre pares i monitors de la secció.

El dissabte a la pista central del Club, van seguir els partits de tots els equips de la secció, que es van cel.lebrar durant tot el dia.

Ja per la nit el va tenir lloc el tradicional sopar de cloenda amb el repartiment de premis, aquest any amb assistencia record, 450 comensals entre jugadors, monitors, directius i familiars dels esportistes.

En la part dels reconeixements especials, cal esmentar als jugadors Pep Costajussà, campió d’Espanya amb la selecció catalana sub19 i segon jugador en la historia del Club en assolir-ho, després del bicampionat juvenil d’Alex Llamas en els ultims dos anys, i Aitor Molina també integrant de la selecció catalana cadet que va ser semifinalista al campionat d´Espanya.

Històric es pot considerar l’any per la secció amb 6 ascensos de categoria, entre aquests  dos equips campions de lliga, l’Aleví A campió de primera divisió i nou equip de divisió d’honor, i el juvenil C, campió de 3a divisió amb el corresponent ascens a 2a divisió.

Els altres 4 equips que varen assolir pujar de categoria van ser, infantil B ascens a 1a divisió, infantil C ascens a 2a divisió, aleví B ascens a 1a divisió i aleví C ascens a 2a divisió.

L’acte i la diada van concloure amb el també tradicional sorteig de regals cedits pels diferents col.laboradors de la secció de futbol sala i del Club.