XVII Campionat d’Espanya júnior-sènior de sincro

El passat divendres 11 de març va començar el XVII CAMPEONATO DE ESPAÑA JUNIOR-SENIOR DE INVIERNO TROFEO ASISA DE NATACIÓN SINCRONIZADA a la piscina Parquesol de Valladolid.

Les nedadores juniors i sénior de la secció van competir en modalitat de figures, d’equip i de solo, participant en cada modalitat, excepte figures, en les sessions d’eliminatòria i de finals. A més cal destacar el seu paper de preswimmer en la modalitat de combo. Així doncs la sincro del club es presentava amb tot el seu treball de rutines en un campionat on es trobarien amb un centenar d’esportistes de tot el país.

El divendres tarda començava aquest intens cap de setmana de sincro amb la participació dels solos categoria júnior, on van participar les nedadores Emma Garcia (12ena amb una puntuació de 71.500) i Paula Martínez (16ena amb una puntuació de 69.7668).

El dissabte al matí es disputava l’eliminatòria d’equips seguit de les figures. Les nedadores júniors aconseguien per primera vegada competir en equip en aquesta categoria. Bravo!!

En la sessió de figures destacar la 15ena classificació de la nedadora Emma Garcia, aquesta puntuació en figures li va valer el passar a la final de solos que es disputaria el diumenge.

A primera hora de la tarda de dissabte era el torn de la nedadora sénior Irma Naval. El seu solo amb una execució tècnica molt bona es va classificar en sisena posició amb una puntuació de 71.267 punts. Moltes felicitats Irma!!

A continuació totes les nedadores júniors de la secció: Clara Balaguer, Carla Bennassar, Masha Bondarenko, Emma Garcia, Paula Martínez i Andrea Puerta saltaven a l’aigua per fer de preswimmers i començar amb alt nivell la sessió de combo del campionat. Molt bona presentació de la rutina combinada per part de les nostres esportistes!!

El diumenge a primera hora es va disputar la final de solo, on la nostra representant, Emma Garcia, va aconseguir millorar la seva puntuació rosant els 72 punts (71.9668 punts), classificant-se finalment l’onzena solista un cop sumades les figures.

La participació en el campionat es va concloure en la final d’equips, on Carla Bennassar, Masha Bondarenko, Emma Garcia, Paula Martinez i Andrea Puerta repetien la seva rutina d’equip a la final. Les nedadores van saltar a l’aigua a la recerca de millorar en sincronització i imatge, i la veritat és que ho van fer!! Van nedar a la final i van sumar un punt respecte a l’eliminatòria, un èxit!!

El diumenge tot anava sortint rodat..la sincro del club estava a tope!! I encara quedava més, ja que es va concloure el campionat aconseguint una altra fita important. La nedadora Emma Garcia gràcies als bons resultats en aquest campionat i en el del passat mes de novembre se li apareixia de nou l’oportunitat de fer la prova de selecció per a la concentració de la preselecció junior nacional. Va ser tota una experiència per a ella estar entre les 25 millors nedadores nacionals. Va nedar a ritme del Samsara i va ensenyar el potencial que té, la seva energia i les ganes del vol i pot millorar…tot i els nervis el resultat va ser genial!! El seu nom va ser dit per megafonia dins de les 14 seleccionades. Moltes felicitats Emma!!

Després de la ressaca del intens campionat felicitar a totes les esportistes per ala seva excel·lent participació! Bravo noies!!