XIX Campionat d’Espanya de natació artística alevina i infantil

El passat cap de setmana va tenir lloc a Saragossa el XIX Campeonato de España de Natació Artística de les categories Alevina i Infantil.

El divendres a la tarda van tenir lloc la prova de figures de Categoria Alevina, on cal destacar la Medalla d’or per a Meritxell Ferré (2006), la cinquena posició de Marta Font (2006), la setena de Sofia Gil (2006) i la desena de Júlia Medina (2006). L’endemà al matí es va celebrar la prova de rutina combinada, on l’equip aleví es penjava la medalla de bronze amb una puntuació total de 63,46 punts, amb les següents nedadores: Anna Álvarez, Meritxell Ferré, Marta Font, Irina López, Valeria López, Henar López, Júlia Medina, Anna Muñoz, Martina Revelles, Júlia Terència i Sofia Gil com a reserva.

L’equip Aleví va aconseguir quedar subcampiones d’Espanya en la classificació per clubs, amb una puntuación total de 127.98.

El dissabte a la tarda va ser el torn de la categoria Infantil, en la prova de figures cal destacar la quarta posició de Martina Gras (2003), la quinzena de Ada Martín (2003) i la 26a d’Antònia Prat (2005), aconseguint una quarta posició del seu any. El diumenge al matí l’equip infantil va nedar la seva rutina combinada amb la qual van aconseguir la cinquena plaça amb una puntuació total de 70,60 punts, amb les següents nedadores: Laura Carpio, Antònia Prat, Sandra Rodríguez, Claudia Ballero, Martina Gras, Zulay León, Núria Martí, Ada Martín, Andrea Medina, Miriam Santamaría i Sandra Cruz i Núria Revelles com a reserves.

L’equip Infantil vana conseguir quedar quart lloc en la classificació general per clubs, amb una puntuació total de 188,07.

Al finalitzar la competició les nadadores Martina Gras i Ada Martín van ser seleccionades per a participar a la concentració de la selecció nacional infantil que tindrà lloc del 7 al 11 de Març.

MOLTES FELICITATS A TOTES LES PARTICIPANTS.