XAVI CASADEVALL, PABLO ALDAY I CESC MOLINS CAMPIONS A L’OPEN CLUB DEL CLUB

El rei dels tornejos d’estiu, el nou palista de l’Esparreguera Xavi Casadevall s’ha adjudicat l’Open Club absolut celebrat aquest cap de setmana a la sala de tennis de taula del Club. Casadevall ha aixecat la copa de campions en imposar-se al sabadellenc Pere Weisz en la final per 3 sets a 1. En semifinals, el guanyador de de l’Open s’ha desfet d’Arnau Pons, nou fitxatge del CN Mataró de Divisió d’Honor i que la propera setmana jugarà el Top europeu en categoria cadet, mentre que Pere Weisz ha guanyat a Albert Salas (Esparreguera).

En la categoria juvenil/infantil, el cap de sèrie del torneig, el palista de Cambrils Pablo Alday (CTT Vilanova) ha estat el millor de principi a fi. En la final s’ha imposat al sabadellenc Marc Ferruz (Club Natació Sabadell). Tercera posició per Gerard Madico (Amics de Terrassa) i quart ha estat el local Jordi Weisz.

I en aleví/benjamí, triomf per Cesc Molins (Els 8 de la Garriga), subcampionat per Ruixang Tang (Ganxets Reus), tercera posició per Fiona Aimé (Cambrils) i quart lloc per Alex Moreno, del Girbau Vic. Les tres millors jugadores en aquesta categoria va ser Fiona Aimé, que va pujar al podi, Irina Gimeno (Girbau Vic) i Anna Barrau (Amics Terrassa).

L’Open Club ha estat un èxit en tots els aspectes. Una gran jornada esportiva i pingponística per repetir. Jugadors de clubs d’Andorra, Tortosa, Reus, Cambrils, Vic, Cardedeu, La Garriga, Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Castellar del Vallès o Sabadell han participat en la competició organitzada pel Club.