WATERPOLO: DUES CLARES VICTÒRIES PER COMENÇAR L’ANY

Ahir dissabte es van disputar els primers partits de l’any de Divisió d’Honor. Al matí l’equip femení guanyava més fàcilment de l’esperat a la piscina del CE Mediterrani i el masculí, a la tarda, s’imposava clarament al WP Navarra.

Les noies van sortir amb força i al final del primer quart la diferència era ja de quatre gols (2-6) i al descans ja era de 7 (3-10). La segona part ha estat de control total augmentant la diferència un gol més per part fins els 9 gols al final amb el marcador de 7 gols a 16.
Amb aquest resultat es confirmen en el primer lloc de la taula per davant del CN Mataró.

Parcials: 2-6, 1-4, 1-2, 3-4
Golejadores: amb 4 gols Catharina Van der Sloot, amb 3 Maica Garcia o Irene González i amb 1 Mati Ortiz, Brigitta Gaynell, Marina Serrano, Irene Casado, Maartje Keuning i Nona Pérez.

Els nois jugaven a Pamplona i es van imposar clarament al CW Navarra. Com va passar amb l’equip femení al descans el partit ja estava definit a favor dels nostres interessos (2-8) i a la segona part la diferència ha anat augmentant fins els 12 gols de diferència amb el resultat final de 4 gols a 16.

Parcials: 2-5, 0-3, 1-3, 1-5
Golejadors: amb 4 gols Francisco Valera, amb 3 Josep Bonet i Lalo López-Escribano, amb 2 Lluc Bertran i Ramiro Veich i amb 1 Sergi Cabanas i Gerard Gil.

Una bona manera de començar l’any.
Dimecres l’equip masculí disputarà l’anada de la semifinal de la Copa LEN a la Nova Escullera davant del CN Barcelona. I pel que fa a la lliga dissabte jugaran els dos equips. Primer l’equip femení rebrà al matí a la EW Zaragoza i el masculí, a la tarda, jugarà a la Piscina Sant Jordi davant del CN Catalunya.