WATERPOLO: DOBLE VICTÒRIA DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

Els nostres equips segueixen amb pas ferm a la Lliga.
L’equip masculí ha jugat a casa davant del CN Rubí penúltim classificat. S’esperava un partit sense massa complicacions com així ha estat.
El partit s’ha encarrilat des de l’inici i amb uns dos primers parcials idèntics de 4-1 posaven un marcador contundent de 8 gols a 2 al descans i el 7 a 0 del tercer ha portat el marcador a un contundent 15 a 2. El darrer quart s’ha tancat amb un 3-4 pel Rubí que deixava el resultat final de 18 gols a 6.

-Parcials: 4-1, 4-1, 7-0, 3-4
-Golejadors: amb 5 gols Francisco Valera, amb 4 Marcel Teclas i Kanstantsin Averka, amb 2 Lluc Bertran i Lalo López-Escribano i amb 1 Alejandro Andión.

El femení ha visitat la piscina del CN Catalunya i després d’un inici ajustat, s’arribava al final del primer parcial només un gol per sobre (4-5) però poc a poc les nostres jugadores s’han anat entonant i al descans la diferència ja era de 3 gols (7-10). A partir d’aquí el domini ha estat total i al final del tercer quart la diferència ja era de 8 gols i s’ha mantingut fins al final que ha acabat amb el marcador de 12 gols a 20.

-Parcials: 4-5, 3-5, 1-6, 4-4
-Golejadores: amb 8 gols Judith Foca, amb 4 Catharina Van der Sloot i Irene González, amb 2 Maica Garcia i amb 1 Mati Ortiz i Marina Serrano.

Els propers partits dels nostres equips seran tots dos dissabte vinent a les 12.45 hores. Les noies rebran a casa el CN Sant Andreui el masculí jugarà a la piscina del CN Mataró.