VICTÒRIES TREBALLADES DELS SÈNIORS PER SEGUIR INVICTES

Semblen històries paral·leles. Ambdós equips visitaven dues pistes que ja se sabia que no eren fàcils i així va ser.
En els dos partits es va patir i es va arribar al desempat.
L’equip femení visitava l’equip CVS U Energía Sóller, que s’havia reforçat respecte l’any passat i això es va notar en el marcador. D’entrada les illenques es posaven per davant en el marcador guanyant el primer set clarament (25-17). Això ha provocat una reacció del nostre equip guanyant clarament el segon set per un clar 14-25 i un més ajustat tercer per 23-25. L’equip local va seguir apretant i es va emportar el quart set per 25-21. I s’arribava al tie-break molt disputar però que es va guanyar per 13-15 deixant el 3-2 final.
A la classificació el CV Sant Just segon classificat ha reduït l’avantatge ja que va guanyar el seu partit per 3-1.
L’equip masculí, per la seva part, va començar molt bé a la pista de l’Encamp imposant-se per 16-25 i 11-25. A partir d’aquí els andorrans es van refer i van guanyar el tercer i quart set (25-18 i 25-22). S’arribava al desempat que es va decantar a favor nostre després de remuntar per 15-17.
Al darrer partit de l’any l’equip femení rebrà dissabte al Barça CVB i el masculí al Cisneros Alter VB. L’objectiu és tancar l’any líders i invictes. Tota una fita històrica.

Fotografia: Alegria de l’equip femení /LLF