VICTÒRIES PLÀCIDES DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

El primer a jugar ha estat el masculí que ha jugat a casa davant del CN Sant Andreu.

El partit no ha tingut massa història i només els barcelonins han aconseguit empatar el segon parcial, la resta ha estat clarament a favor dels nostres jugadors.

Al descans el marcador s’arribava amb 2 gols per sobre (5-3) i a la segona part el 4 a 1 del tercer parcial ha estat definitiu i rematat pel contundent 5-0 del darrer parcial per arribar al 14 a 4 definitiu.

Parcials: 3-1, 2-2, 4-1, 5-0
Golejadors: amb 3 gols Francisco Valera, amb 2 Lluc Bertran, Kanstantsin Averka i Dusan Banicevic i amb 1 Sergi Cabanas, Marcel Teclas, Bernat Sanahuja, Josep Bonet i Ramiro Veich.

L’equip femení visitava la piscina del CN Sant Feliu en un partit dominat des del primer minut. Amb dos parcials de 0 gols a 6 posava el marcador amb un 0 a 12 que deixava sentenciat el partit al descans. A partir d’aquí l’equip s’ha dedicat a controlar i tot i ser ajustats el tercer i quart parcial han estat favorables al nostre equip. Al final el marcador ha esta de 6 gols a 22.

Parcials: 0-6, 0-6, 3-6 i 3-4
Golejadores: amb 5 gols Catharina Van der Sloot, amb 4 Judith Forca, amb 3 Brigitta Gaynell i Marina Serrano, amb 2 Mati Ortiz, Maica Garcia i Nona Pérez i amb 1 Irene González.

Els propers partits seran dissabte a les 14:00 hores l’equip jugarà a casa davant del Rubí i l’equip masculí jugarà a Madrid davant del Real Canoe NC a les 17:30 hores.