VICTÒRIES DELS EQUIPS ABSOLUTS

Primer ha estat l’equip femení que s’ha imposat al CN San Feliu a la penúltima jornada de la Fase Regular i, després, ha estat l’equip masculí els que han guanyat a Tenerife a la darrera jornada i pensant ja en el play-off pel títol.

L’equip femení s’ha imposat de manera clara al CN Sant Feliu per 13 gols de diferència (8-21).

El partit ha començat amb un gol de les locals i amb un intercanvi de gols fins l’empat a 2 a 1’52. I al final del parcial les nostres jugadores dominaven per 2 gols a 3. Els gols han estat de S. Van der Sloot (2) i J. Forca.

A partit d’aquí les diferències han anat augmentant a favor del nostre equip fins als 8 gols al descans amb un contundent parcial de 2 a 9 (4-12). Les golejadores han estat: M. Bonet, M. Ortiz, S. Van der Sloot (2), I. González (3), J. Forca, N. Pérez.

A la represa els parcials no han estat tant contundents però si que ha continuat augmentant la diferència al marcador. Al final del tercer parcial la diferència ha pujat fins els 11 gols (6-17) amb gols de: M. Bonet (2), M. Serrano, M. Steffens i M. Ortiz.

El darrer quart ha estat similar i la diferència ha arribat als 13 amb el marcador final de 8 gols a 21. I els gols de les nostres jugadores han estat: M. Steffens (2), S. Van der Sloot i I. González.

Parcials: 2-3, 2-9, 2-5, 2-4
Golejadores: amb 5 gols Sabrina Van der Sloot, amb 4 Irene González, amb 3 Maggie Steffens i Martina Bonet, amb 2 Mati Ortiz i Judith Forca i amb 1 Marina Serrano i Nona Pérez.

L’equip s’ha desplaçat a Tenerife sense el porter titular. L’equip però s’ha imposat sense massa dificultats al SC Tenerife Echeyde per 10 gols de diferència.

El partit ha començat amb molta igualtat fins l’empat a 2 a 3’13. A partir d’aquí gràcies a dos gols dels nostres jugadors han fet que s’acabés el primer parcial amb un avantatge de 2 gols (2-4). Els jugadors que han marcat han estat: B. Sanahuja (3) i F. Talavera.

El segon parcial ha estat marcat per la igualtat i s’ha mantingut la diferència de dos gols al descans (4-6). I S. Cabanas i B. Sanahuja han estat els golejadors.

La segona part ha estat totalment diferents i el nostre equip ha près el control total del partit augmentant la diferència, al final del tercer parcial als 4 gols (5-9) amb gols de F. Valera, J. Bustos i K. Averka. I a 10 al final del partit amb un darrer parcial contundent de 1 a 7. Al final el marcador ha estat de 6 gols a 16. I els gols d’aquest darrer parcial han estat de B. Sanahuja, K. Averka, L. Bertran, F. Valera (2), R. Veich i G. Gil.

Parcials: 2-4, 2-2, 1-3, 1-7
Golejadors: amb 5 gols Bernat Sanahuja, amb 4 Francisco Valera, amb 2 Kanstantsin Averka i amb 1 Gerard Gil, Ramiro Veich, Lluc Bertran, Sergi Cabanas i José J. Bustos.

Dissabte vinent l’equip femení jugarà el darrer partit de la Fase Regular a la piscina del CN Atl-Barceloneta i el masculí començarà a disputar el play-off pel títol dimarts a casa davant del CN Terrassa.