VICTÒRIA PLÀCIDA DE L’EQUIP FEMENÍ

Ahir visitava la Finetwork Aquatics la EW Zaragoza un dels equips de la part baixa de la taula i, tal i com s’esperava va ser un partit fàcil.

A més s’han pogut fer rotacions i veure el debut de les jugadores María del Pino i Ona Jurado.

Les nostres jugadores van sortir a solucionar el partit per la via ràpida, tot i que després del 2-0 les de Saragossa amb dos gols posaven el marcador amb un 2-2. Però va ser un miratge i al final del primer parcial  les nostres ja guanyaven clarament per 8 a 3 amb gols de: M. Garcia (2), N. Pérez (2), I. González (1), O. Jurado (1) i E. Ruíz (1).

El segon parcial no hi van haver tants gols i la diferència al marcador va passar de 5 a 7 i s’ha arribat al descans amb el marcador de 12 gols a 5. I en aquest parcial han marcat: B. Ortiz (2), I. González (1) i I. Casado (1).

A la represa ha continuat la mateixa tònica i la distància al marcador ha pujat fins els 10 gols i s’ha tancat el parcial amb un 16 a 6. Han marcat: I. González (3) i M. Bonet (1).

I, finalment, darrer parcial encara ha pujat la diferència fins els 13 gols amb el 20 a 7 final. I en aquest darrer quart han marcat: I. Casado (2), A. Prados (1) i M. Ortiz (1).

Parcials: 8-3, 4-2, 4-1, 4-1
Golejadores: amb 5 gols Irene González, amb 4 Irene Casado, amb 2 M. Garcia, Bea Muñoz i Nona Pérez i amb 1 Mati Ortiz, Andrea Calvo, Ona Jurado, Elena Ruíz i Martina Bonet.

El proper partit serà dissabte vinent a la piscina del CN Sant Feliu.