VICTÒRIA PER LA MÍNIMA DE L’EQUIP FEMENÍ A LA CHAMPIONS

Waterpolo – Avui s’ha disputat la tercera jornada de la Lligueta de la Champions Femenina i el nostre equip ha aconseguit la victòria, encara per només d’un gol, a la piscina del Dunaujvaros.

Les locals han ofert una gran resistència i el nostre equip no ha pogut marxar al marcador fins al tercer parcial.

Al primer parcial les locals ha obert el marcador però, en poc més d’un minut, Sofia Giustini i Bea Ortiz posaven el 1 a 2 a 5’15. Després un gol per banda i s’ha acabat el parcial amb el marcador de 2 a 3. El darrer gol l’ha fet Irene González.

El segon ha seguit amb la igualtat però un gol de Sofia Giustini posava el 2-4 a 6’21. Les locals han reaccionat i han aconseguit empatar a 4 a 30 segons. Però el nostre equip ha buscat la porteria i a només 2 segons l’Irene González posava el 4 a 5 al marcador.

Després del descans han arribat els millors moments pel nostre equip. Només començar Judith Forca marcava el 4 a 6. Dos minuts més tard Sofia Giustini i, poc després, Irene González augmentaven la diferència fins a 4 gols d’avantatge (4-8 a 4’49). I d’aquest moment fins al final del parcial les locals han marcat 1 gol (5-8) contestat per un gol de Sofia Giustini a 1’03 (5-9) i a 26 segons les locals han marcat el 6 a 9 amb el que s’ha acabat el parcial.

I així s’ha arribat al darrer parcial amb una certa tranquilitat. I les locals han sortit fortes en defensa i, a pesar de perdre dues jugadores per tres faltes, han aconseguit marcar dos gols i deixar el marcador final de 8 gols a 9.

Parcials: 2-3, 2-2, 2-4, 2-0
Golejadores: amb 4 gols Sofia Giustini, amb 3 Irene González i amb 1 Judith Forca i Bea Ortiz.

Però les nostres jugadores es queden a Hongria ja que dimarts disputaran la tercera final de la temporada. A Budapest jugaran amb el UVSE la Supercopa d’Europa.

Moltíssima sort equip!!