VICTÒRIA PER DOS GOLS AL DARRER PARTIT DE CHAMPIONS I A UN SOL GOL DE LA FINAL A VUIT

Ahir a la capital hongaresa es va disputar el darrer de la Fase Preliminar de la Champions amb el FTC Telekom Budapest.

El nostre equip anava a Budapest sabent que no es podria classificar per la final a 8 ja que el Jadran de Split s’havia assegurat la plaça a la jornada anterior ja que tenia el gol average a favor per només un gol. No obstant això el nostre equip ha acabat la fase cinquè del grup B amb 16 punts els mateixos que el Jadran. Els croats han perdut el darrer partit a casa del AN Brescia per 14 gols a 10.

Pel que fa al nostre partit val a dir que els nostres jugadors han dominat el partit perfectament fins a la meitat del tercer quart en què les diferències han anat de 1 a 4 gols.

El primer parcial s’ha aconseguit un avantatge de dos gols (1-3) amb gols de D. Banicevic, S. Cabanas i L. Bertran.

El segon s’ha augmentat la diferència a 3 gols (3-6) gràcies a una bona defensa i a la fantàstica actuació del nostre porter Edu Lorrio. I els gols els han posat B. Sanahuja (2) i S. Cabanas.

A la represa les diferències s’han mantingut fins a la meitat del parcial entre dos i tres gols. Però a partir d’aquest moment els locals han reduït la diferència a un sol gol (7-8) a 14 segons per acabar el parcial. Els dos gols els han marcat S. Cabanas i K. Averka.

I així ha començat el darrer parcial. Els locals amb dos gols seguits han aconseguit donar la volta al marcador (7’25 i 5’11) i han posat el marcador en 9-8. Però els nostres han respost amb un contundent 0-4 que han deixat el marcador en el 10 a 12 final. Aquests 4 gols els han fet: B. Sanahuja, F. Valera i K. Averka (2).

Parcials: 1-3, 2-3, 4-2, 3-4
Golejadors: amb 3 gols Bernat Sanahuja, Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka, Fran Valera, Lluc Bertran i Dusan Banicevic.

Amb aquest partit finalitza la temporada de l’equip masculí amb un balanç que només pot ser positiu.  s’ha fet un molt bon paper en aquesta segona part de la Champions. I a nivell estatal aquest equip ha disputat les tres finals amb el CN Atlètic-Barceloneta. S’ha arribat al play off de la Lliga, i a la Copa del Rei i a la Supercopa han guanyat els mariners per un sol gol, 8-7 a la Supercopa i 13-12 a la Copa.

Cal felicitar als jugadors i a l’equip tècnic per aquesta gran temporada.