VICTÒRIA MASCULINA I DERROTA FEMENINA

El sènior masculí va aconseguir una gran victòria per 1 a 3 a la pista del segon classificat el CV Roquetes augmentant així la seva diferència a quatre punts i s’acosta al títol. L’equip femení, en canvi, ha perdut el seu segon partit en aquesta temporada a la pista del Voleibol Sant Just i, amb les dues victòries del CV Sant Cugat, hi ha un empat a 49 punts però mantenim el liderat.

La victòria masculina va ser, com era d’esperar, molt lluitada. Els nostres van començar el partit amb un ajustat primer set imposant-se per 28 a 30. Al segon set els locals no van reaccionar i els nostres se’l van emportar per un clar 15-25, però els locals van reaccionar i van imposar-se el tercer set per un clar 25-16. Arribava el quart set i els nostres van jugar molt concentrats controlant-lo totalment amb un clar 17 a 25 que deixava el marcador 1 a 3 final.

Les noies no van estar encertades i van lluitar punt a punt els dos primers sets (25-20, 25-23), però en els moments clau els sets van caure a favor de les locals. El tercer set va ser clar per les de Sant Just (25-18) que els hi donava el 3 a 0 final.

Dissabte a les Naus es disputaran el penúltims partits del Campionat abans de les fases d’Ascens. L’equip masculí s’enfrontarà al CV Encamp i si guanya es proclamaria campió. I l’equip femení jugarà contra el CVS U Energía Sóller i mirant de reüll el DSV CV Sant Cugat – Voleibol Sant Just.