VICTÒRIA IMPORTANT A LA PISCINA DEL CN BARCELONA

Waterpolo – Aquesta tarda el nostre equip masculí jugava a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona i que sempre és un rival molt dur. I avui tampoc ha estat una excepció.

Els nostres jugadors han sortit decidits a portar la iniciativa però han estat els locals els que han obert el marcador. Però de seguida Jan Pérez empatava a 1. Després s’ha tornat a avançar el Barcelona però, a partir d’aquest moment, els nostres jugadors han estat més encertats i s’ha arribat al final del parcial amb 3 gols de diferència. José J. Bustos, Oscar Asensio, Blai Mallarach i Alberto Barroso han marcat els altres 4 gols.

El segon parcial ha començat amb un gol d’Oscar Asensio, però en aquest cas els locals han respost amb 2 gols i s’ha arribat al descans amb el marcador de 4 gols a 6.

A la represa la diferència ha variat entre els 3 i un sol, però al final de cada parcial la diferència era de dos gols favorable sempre al nostre equip. Al tercer parcial el primer gol l’ha marcat Blai Mallarach i la diferència ha passat a 3 gols (4-7), els locals han marcat dos gols i s’ha posat a un sol gol de diferència (6-7 a 3’44) i, de nou, Blai Mallarach ha tornat a posar els dos gols de diferència (6-8).

Al darrer quart els locals han marcat primer i s’ha posat a 1 gol (7-8 a 6’31) i ara han estat els nostres jugadors els que han marcat per partida doble fins el 7 a 10 amb gols de Kanstantsin Averka (a 3’54) i Fran Valera (a 2’18) que decidien pràcticament el partit. Al final un gol dels locals a 16 segons ha deixat el marcador en el definitiu 8 a 10.

Aquesta és una victòria molt important amb un rival directe a la Lliga. Felicitats!!

Parcials: 2-5, 2-1, 2-2, 2-2
Golejadors: amb 3 gols Blai Mallarach, amb 2 Oscar Asensio i amb 1 Fran Valera, Alberto Barroso, Kanstantsin Averka, Jan Pérez i José J. Bustos.

El proper partit de Lliga serà dissabte vinent a casa davant del CN Terrassa, però abans, dimecres vinent a Manresa es disputarà la Final de la Copa Catalunya amb el CN Atlètic – Barceloneta.