VICTÒRIA I PRIMERES DE LA FASE REGULAR

Avui l’equip femení ha disputat a Madrid el darrer partit de la Fase Regular davant del CD Natación Boadilla.
El partit ha estat com es preveia i les nostres jugadores s’han imposat per un clar. Han començat amb un clar 0-4 al primer parcial i al descans el partit ja estava encarrilat amb un 2 a 9. La segona part ha estat una repetició de la primera i s’han anat eixamplant les diferències fins els 14 gols amb el resultat final de 4 a 18.

Parcials: 0-4, 2-5, 1-3, 1-6
Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 4 Nona Pérez, amb 3 Irene González, amb 2 Irene Casado i amb 1 Mati Ortiz, Brigitta Games, Martina Bonet i Maica Garcia.

Al final de la Fase Regular s’ha classificat en primer lloc amb dos punts per sobre del CN Mataró i amb la única derrota davant de les maresmenques la setmana passada. Això vol dir que les nostres tindran el factor piscina a favor en cas de disputar la final del plau-off.
Les semifinals es disputarà a partir del 7 d’abril amb el CE Mediterrani i, si s’imposa la lògica, el rival serà el CN Mataró a partir del 13 d’abril.

Però abans la setmana vinent tenim el plat fort de la temporada amb la disputa de la Final Four de l’Eurolliga a Atenes. El proper dissabte dia 2 es jugarà la semifinal davant del Plebiscito Padova i, si tot va bé, l’endemà la final segurament amb l’anfitrió Olympiakos.
Serà difícil però no impossible.

Foto: Laura Ester, guardameta internacional de l’Astralpool CN Sabadell, saludant a les seves companyes / (c) Jordi López.