VICTÒRIA DE L’EQUIP MASCULÍ I DERROTA DEL FEMENÍ

L’equip masculí ha aconseguit una nova victòria, un cop assegurada la permanència, mentre que el femení haurà de seguir lluitant per aconseguir-la.

El masculí es va imposar al CV Roquetes, un rival que no li va posar les coses fàcils, Al final el marcador va ser de 3 sets a 2 a favor dels nostres jugadors.

El nostre equip va començar molt bé i va imposar-se clarament als dos primers sets, però el tercer i el quart el panorama va canviar i van ser els visistants els que es van imposar clarament portant el partit a l’empat a dos. Però al tie-break, a diferència del darrer partit, el gran encert en el servei del nostre jugador Xavier Solanellas (7 de consecutius) va encarrilar la victòria final.

Sets: 25-21, 25-16, 17-25, 15-6

L’equi femení, en canvi, no té encara assegurada la permanència. L’equip va viatjar a Mallorca on es va enfrontar amb el CV Bunyola, que va ser clarament superior, i que es a endur el partit per un clar 3-1.

El primer set va ser clar per les mallorquines (25-17)  i els segon les nostres van millorar en rexeoció i atac i es van acabar imposant per 20-25. Però aquí es va acabar la història ja que les mallorquines van dominar clarament els dos sets restants.

Sets: 25-17, 20-25, 25-12, 25-10

Cal destacar el debut dels juvenils Carlos Montero i Ana Belén Quiroz.

Dissabte l’equip masculí visitarà la pista del Instercap Asisa Tarragona SPSP segon classificat i el femení rebrà al MCR Premiá de Dalt cinquè classificat.