VICTÒRIA DE L’EQUIP FEMENÍ A TENERIFE

Waterpolo – Ahir l’equip femení va desplaçar-se a Tenerife per a disputar el partit aplaçat de la jornada 4 de Lliga.
El rival d’ahir era el WP Echeyde, un equip de mitja taula que ha aconseguit molt bons resultats aquesta temporada.
L’inici va estar molt igualat i les canàries han estat les que han obert el marcador. La resposta va venir a la jugada següent amb un penal a favor que transformava Sabrina Van der Sloot i, tot seguit, la Bea Ortiz posava el 1 a 2. Les locals empataven a 2 a 4’20 però, a partir d’aquí, les nostres jugadores van aconseguit marcar 3 gols seguits de Maarteje Keuning, Sabrina Van der Sloot i Irene Casado que deixaven 2 gols a 5 al final del parcial.
Aquesta dinàmica va seguir a l’inici del segon parcial. Irene Casado i Judith Forca ampliaven la diferència a 5 gols. Les locals van respondre amb dos gols seguits que tornaven a rebaixar la diferència a 3 gols. La resposta del nostre equip va venir amb tres gols de les nostres jugadores: 2 de Maica Garcia i 1 de Maartje Keuning.
El segon parcial s’acabava amb un gol de penal per banda i deixava el marcador amb 5 gols a 11. El darrer gol el marcava Judith Forca.
Després del descans les nostres jugadores van seguir amb la mateixa dinàmica i van aconseguir augmentar la diferència a 9 gols a 1’56 amb gols de Bea Ortiz, Judith Forca, Maica Garcia i Paula Leiton. I es va acabar amb un gol per banda i, aquest darrer, el va marcar Maartje Keuning i posava el marcador amb 7 gols a 16.
El darrer parcial també va ser mogut i es van marcar 8 gols més. Irene Casado i Judith Forca marcaven els dos primers, després vindrien 3 gols seguits de les tinerfenyes i, finalment, tancaven el marcador 3 gols més de les nostres jugadores de mans de Maica Garcia, Ona Jurado i Irene Casado i deixaven 10 a 21 final.

Parcials: 2-5, 3-6, 2-5, 3-5
Golejadores: amb 4 gols Irene Casado, Maica Garcia i Judith Forca, amb 3 Maartje Keuning, amb 2 Sabrina Van der Sloot i Bea Ortiz i amb 1 Paula Leiton i Ona Jurado.

Dissabte l’equip visitarà la piscina Pere Serrat per a jugar amb el CN Sant Andreu actual líder de la classificació.