VICTÒRIA CONTUNDENT A TENERIFE

Waterpolo – Avui l’equip masculí ha jugat a la piscina del Tenerife Echeyde un equip de mitja taula.

Ha estat un partit fantàstic dels nostres jugadors. Venien de la derrota a la Champions i han fet un partit rodó amb un marcador contundent de 3 gols a 17.

El partit ja començat amb una arrencada fantàstica dels nostres jugadors que s’han posat 0 a 4 a 4’17 amb gols de Stefan Vidovic, Aberto Barroso (2) i Fran Valera. Després vindria un gol local i acabaria amb 2 gols més de Kosta Averka i Fran Valera que deixaven el marcador amb 1 gol a 6.

El segon parcial ha estat semblant al primer i s’ha ampliat la diferència a 8 gols. Els 4 gols dels nostres jugadors els han fet: Jan Pérez (2), Kosta Averka i Alberto Barroso.

La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica. I el tercer parcial no s’han fet tants gols, però els 3 han estat dels nostres jugadors: José J. Bustos, Alberto Barroso i Kosta Averka.

El darrer i definitiu parcial ha seguit la mateixa línia i encara ha ampliat la diferència fins els 14 gols finals. Els quatre gols d’aquest parcial els han marcat:  Fynn Schütze (2), Fran Valera i Blai Mallarach.

Parcials: 1-6, 1-4, 0-3, 1-4
Golejadors: amb 4 Alberto Barroso, amb 3 Fran Valera i Kosta Averka, amb 2 Fynn Schütze i Jan Pérez i amb 1 Stefan Vidovic, Blai Mallarach i José J. Bustos

Ara la Lliga s’atura i no tornarà fins a finals de febrer.