VICTÒRIA CLARA DEL NOSTRE EQUIP PER ACABAR INBATUT A L’ESPERA DE LA FINAL FOUR

Waterpolo – Aquest migdia a la nostra piscina s’ha disputat el darrer partit de la Fase de Classificació per la Final Four.
El nostre equip ja s’havia classificat matemàticament a la penúltima jornada amb la victòria a la piscina de l’equip grec Alimos.
Avui el rival era l’hongarès del Dunaujvaros que, en el partit a la seva piscina, va posar cara la victòria i el nostre equip va guanyar només d’un gol (8-9).
Avui, tret del primer parcial que ha acabat amb empat a 3 gols, s’ha encarrilat abans del descans.
El primer parcial ha començat amb un intercanvi de gols. El primer l’han marcat les jugadores visitants i, desprès, s’han anant alternant els gols. Les nostres golejadores han estat Bea Ortiz (2) i Judith Forca.
Al segon les nostres jugadores han près el control del partit i a 6’27 gràcies a gols de Sabrina Van der Sloot i Maica Garcia posaven el marcador amb 2 gols de diferència (5-3). I poc a poc la diferència al marcador ha pujat fins els 4 gols amb el 9 a 5. Els altres 4 gols els han marcat: Irene González, Irene Casado, Maica Garcia i Judith Forca.
A partit d’aquí les nostres jugadores han posat el partit sota control. S’han anat alteernant els gols i, el tercer parcial, ha acabat amb un 3-4 a favor de les visitants. I s’ha arribat al darrer parcial amb el marcador de 12 gols a 9. Sofia Giustini, Marca Garcia i Bea Ortiz han estat les golejadores.
Una bona sortida al darrer parcial ha permès que a 6’12 amb 3 gols seguits (14-10) el partit estava pràcticament tancat. Les visitants ha respost amb un gol (14-11), però a partir d’aquí les nostres jugadores amb 4 gols seguits més portaven el partit a un definitu 18 a 11 a 27 segons i, només un gol testimonial de les visitants, s’acabava el partit amb el 18 gols a 12 final.
Parcials: 3-3, 6-2, 3-4, 6-3
Golejadores: amb 4 gols Maica Garcia, amb 3 Bea Ortiz i amb 2 Sabrina Van der Sloot, Irene Casado, Judith Forca, Ona Jurado i Irene González i amb 1 Sofia Giustini
Moltes felicitats a les jugadores i equip tècnic!!