VICTÒRIA CLARA DE L’EQUIP MASCULÍ A MADRID

Waterpolo – Setena jornada de Lliga de Divisió d’Honor Masculina amb la visita del nostre equip masculí a la piscina del Real Canoe NC.

A la vista de la classificació es podia preveure un partit assequible i així ha estat.

El nostre equip ha encarrilat de seguida el partit amb una forta arrencada ha permès tancar el primer parcial amb un contundent 0 a 5. Han marcat Fran Valera (2, un de penal) i amb 1 Guus Van Ijperen, Alberto Barroso i Kanstantsin Averka.

Al segon no ha estat tant contundent però ha permès als nostres jugadors augmentar la diferència a 7 gols al descans amb el marcador de 3 gols a 10. Han marcat Alberto Barroso (2) i amb 1 Guus Van Ijperen, Fran Valera i Jan Pérez.

El tercer parcial ha tingut molt poca història amb 2 gols dels nostres jugadors de Guus Van Ijperen i Stefan Vidovic per un dels madrilenys.

Així s’ha arribat al darrer parcial amb un clar 4 gols a 12. Això ha permès donar més minuts a jugadors joves amb l’oportunitat de marcar com l’Àlex Llauradó que transformava un penal a 7’20. I han marcat cinc gols més per dos dels locals. A banda de l’Àlex han marcat Stefan Vidovic (2), Jan Pérez, Oscar Asensio i Fynn Schütze.

Al final el marcador ha estat de 6 a 18 i el nostre equip es manté invicte empatat amb el CN Atl-Barceloneta amb 21 punts.

Parcials: 0-5, 3-5, 1-2, 2-6
Golejadors: amb 3 gols Stefan Vidovic, Fran Valera, Alberto Barroso i Guus Van Ijperen, amb 2 Jan Pérez i amb 1 Oscar Asensio, Fynn Schütze, Kanstantsin Averka i Àlex Llauradó.

Dissabte vinent el nostre equip visitarà la piscina del CE Mediterrani actual tercer classificat a la lliga a una victòria dels primers.