VICTÒRIA CLARA DE L’EQUIP FEMENÍ I DERROTA PER LA MÍNIMA DE L’EQUIP MASCULÍ

Waterpolo – Aquest migdia han jugat els nostres dos equips absoluts. Primer ha jugat l’equip femení a casa, on ha aconseguit una clara victòria, i després l’equip masculí que ha perdut per la mínima a la piscina del CE Mediterrani.

Segon partit de Lliga de Divisió d’Honor per a les nostres jugadores. Avui visitava la Finetwork Aquatics el Real Canoe, un equip de la part baixa.

Igual que dijous s’ha convocat a jugadores joves i avui, a part de la Maria Cristina Solo i Kenya Jiménez s’hi ha afegit la també juvenil Maria Martí.

Tot i la diferència entre les dues plantilles han estat les madrilenyes les que han obert el marcador. A partir d’aquí les nostres jugadores han marcat cinc gols seguits per deixar el marcador, al final del primer parcial, amb un clar 5 a 1. Els gols els han marcat Maica García (2), Sabrina Van der Sloot (1 de penal), Mati Ortiz (1) i Ona Jurado (1 de penal).

I el segon parcial ha estat calcat al primer. Han marcat primer les visitants i la mateixa resposta. Els 5 gols d’aquest segon parcial els han fet: Judith Forca (3), Bea Ortiz (1) i Maria Cristina Solo (1). 10 a 2 al descans.

Després del descans el tercer parcial ha començat amb un penal fallat per la Maria Cristina Solo i, com en els altres dos parcials, han marcat primer les canoístes. Però les nostres jugadores han recuperat el control i el parcial ha acabat amb un empat a dos gols per banda (12-4). Sabrina Van der Sloot i Maica García ha estat les golejadores.

Així s’ha arribat al darrer parcial on les nostres jugadores han controlat el temps, tot i que les visitants han aconseguit marcar tres gols contrarrestats per tres gols del nostre equip i el darrer s’ha marcat sobre la botzina per la Judith Forca. Al final el marcador ha estat de 15 gols a 7 i han marcat Paula Leiton, Maria Cristina Solo i Judith Forca.

Parcials: 5-1, 5-1, 2-2, 3-3
Golejadores: amb 4 gols Judith Forca, amb 3 Maica García, amb 2 Sabrina Van der Sloot i Maria Cristina Solo i amb 1 Mati Ortiz, Paula Leiton, Bea Ortiz i Ona Jurado.

Dissabte vinent el derbi. Visitaran la piscina del CN Terrassa.

Després ha jugat l’equip masculí que ha encaixat la seva primera derrota a la Lliga.

Visitava la piscina del CE Mediterrani, tercer classificat i s’esperava un partit difícil i igualat i que s’ha decidit als penals.

Tot i que el partit ha començat amb un gol a favor d’en Pep Bonet ells han respost empatant, després Fran Valera posava el 1 a 2 a 2’35 però els de Sants han estat més efectius i amb menys d’un minut han posat el 3 a 2 amb què ha acabat el primer parcial.

El segon parcial ha començat amb la reacció dels nostres jugadors i Alberto Barroso i Fynn Schütze posaven el 3 a 4 al marcador a 5’41.  A partir d’aquí s’han alternat els gols fins el 5-5 a 4’00, El 4-5 l’havia marcat Francisco J. Bustos. Els locals han posar el 6 a 5 i Alberto Barroso de penal empatava a 6 a 14 segons i s’arribava al descans.

El tercer parcial ha començat amb un intercanvi de gols, primer Fynn Schütze posava el 6 a 7 els locals i , poc més d’un minut, els locals posaven l’empat a 7. I arribat a aquest punt els nostres jugadors han aconseguit marxar-se de tres al marcador amb gols de Blai Ballarach, Kanstantsin Averka i Fran Valera, però malauradament a 1 segon els locals reduien la distància a 1 sol gol. El marcador era de 8 gols a 10.

La distància no era decisiva però permetia afrontar la recta final amb una certa confiança. Però els locals han apretat i han aconseguit empatar a 10 gols a 5’33. Les coses es complicaven però de nou Kanstantsin Averka i Alberto Barroso, de penal, posaven el 10 a 12 a 2’30 i semblava que es guanyaria el partit però, a la jugada següent, els locals posaven el 11 a 12 i a 9 segons aconseguien empatar i s’anava als penals.

Als penals els locals han marcat 8 gols per 7 del nostre equip. Han marcat: Alberto Barroso (2), Fran Valera (2), Kanstantsin Averka (2), Stefan Vidovic. I el marcador final ha estat de 20 gols a 19.

Parcials: 3-2, 3-4, 2-4, 4-2 i 8-7
Golejadors: amb 5 gols Albero Barroso, amb 4 Fran Valera i Kanstantsin Averka, amb 2 Fynn Schütze i amb 1 Pep Bonet, Stefan Vidovic, Blai Mallarach i José J. Bustos.

I dissabte vinent, de nou a la lliga, l’equip visitarà la piscina del CN Atl-Barceloneta.