Després de la classificació per la Final Four el nostre equip femení tornava a jugar un partit de Lliga i ho ha fet rebent a casa al tercer classificat: el CN Sant Andreu.

Tret de l’empat a 1 a 4’32 aconseguit per les jugadores visitants, aquestes han vist com les nostres jugadores arribaven al final del primer parcial amb dos gols per sobre (4-2). I aquesta diferència ha oscil·lat entre els 2 i 1 gols d’avantatge. Al final del segon parcial la diferència era d’un sol gol (5-4).

A la represa les nostres jugadores han apretat i han deixat el marcador amb tres gols d’avantage al final del tercer parcial (9-6). I el darrer parcial ha estat totalment controlat pel nostre equip i han augmentat fins a 5 gols la diferència. El marcadador final ha estat de 12 gols a 7.

Parcials: 3-1, 2-3, 4-2, 3-1
Golejadores: amb 3 gols Paula Leiton, Elena Ruiz i Bea Ortiz i amb 1 gol Sabrina Van der Sloot, MAggie Steffens i Maica Garcia.

I la setmana vinent jugaran dos partits fora de casa. Dimarts al vespre a Terrassa i dissabte l’equip es desplaçarà a Tenerife per jugar amb el Echeyde.