VICTÒRIA CLARA DE L’ATLÈTIC-BARCELONETA AL PRIMER PARTIT DEL PLAY OFF FINAL

El primer partit del Play Off Final masculí no ha anat com s’esperava a la vista dels darrers enfrontaments.

Una gran defensa i, sobretot, una gran actuació del seu porter Unai Aguirre han fet que una i altra vegada els intents dels nostres jugadors quedéssin en res. A més els mariners han estat molt fins de cara a porta.

El partit ha començat amb un gol a la primera jugada dels visitants i el 0-1 s’ha mantingut fins gairebé al final del parcial en què els mariners han marcat el segon.

El segon parcial ha seguit la mateixa línea però amb més gols a favor dels visitants que ha arribat a posar-se amb un contundent 0-5. Fran Valera a 0’47 aconseguia encentar el marcador i anar al descans amb 1 gol a 5.

El tercer parcial ha obert una petita escletxa per a tombar el curs del partit. En dos moments s’ha reduït la diferència a 3 gols (3-6 a 3’56 i 4-7 a 0’55), però un gol visitant ha tornat la diferència als 4 gols (4-8). Han marcat Bernat Sanahuja (2) i Pep Bonet.

El partit ha entrat al darrer parcial amb tot decidit i més quan els mariners han arrodonit el marcador amb el 4-9 final a 6’58.

Parcials: 0-2, 1-3, 3-3, 0-1
Golejadors: amb 2 gols Bernat Sanahuja i amb 1 Fran Valera i Pep Bonet.

Divendres a les 20.30 hores a la piscina Sant Sebastià es jugarà el segon partit. A veure si es pot forçar el tercer parcial.