VICTÒRIA CLARA DAVANT DEL CN TERRASSA

Waterpolo – Les noies han obtingut una victòria clara per vuit gols de diferència a la piscina del CN Terrassa.

De nou el nostre equip ha jugat amb dues jugadores joves: M. Cristina Solo i Kenya Jiménez que acumulen minuts i, en el cas de la Kenya ha aconseguit marcar un gol.

Arrencada espectacular de Bea Ortiz que amb 3 gols, gairebé un per minut. per cap de les terrassenques obria el camí per un partit tranquil. I ha continuat Sabrina Van der Sloot posava el 0-4 a 1’57. A 22 segons Judith Forca fallava un penal i als darrers 13 segons es veurien dos gols, un del Terrassa i a 1 segon Bea Ortiz tancava el parcial amb el 1 a 5.

El segon parcial ha començat amb un gol de penal de les egarenques seguit de quatre gols seguits de Mati Ortiz, Judith Ignacio, Sabrina Van der Sloot i Ona Jurada (2 a 9 a 2’48).  A partir d’aquí les locals han marcat i han fallat un penal. Am el marcador de 3 a 9 s’ha arribat al descans. Una bona renda.

El tercer parcial ha estat favorable a les egarenques. D’entrada elles han marcat primer i, de nou, Bea Ortiz enviava la pilota al fons de la xarxa, però poc més d’un minut més tard, ella mateixa fallava un penal. És llavors quan les locals han marcat dos gols consecutius i han posat el marcador amb 6 gols a 10 a 2’16. Fins al final del parcial s’han vist dos gols, un per banda, primer ha marcat Sabrina Van der Sloot i després les Terrassenques posaven el 7 a 11.

El darrer parcial ha estat clarament favorable al nostre equip. Marcava primer Maartjer Keuning i Judith Forca de penal (7-13 a 6’29). Les locals han marcat de penal contestat per tres gols seguits del nostre equip: Paula Leiton, Maica Garcia i Kenya Jiménez (8-16 a 2’02). I en aquests dos minuts encara s’han vist un gol local i tancava el Bea Ortiz amb el 9 a 17 final arrodonint una gran actuació amb 6 gols.

Parcials: 1-5, 2-4, 4-2, 2-6
Golejadores: amb 6 gols Bea Ortiz, amb 3 Sabrina Van der Sloot, amb 2 Judith Forca i amb 1 Mati Ortiz, Paula Leiton, Maartje Keuining, Maica Garcia, Ona Jurado i Kenya Jiménez.

Dijous vinent s’enfrontaran al CE Mediterrani a casa en partit de Lliga i dissabte jugaran Champions a la piscina del Mulhouse francès.

Fotografia: Bea Ortiz MVP del partit amb 6 gols.