VICTÒRIA CLARA AL PRIMER PARTIR DEL PLAY-OFF FEMENÍ DE SEMIFINALS

Comencen els partits decisius de la lliga i no val a badar.

Aquest vespre el nostre equip ha rebut el CE Mediterrani en el primer partit de semifinals i, des del primer moment, l’equip ha sortit ha assegurar el partit.

Una gran defensa ha impedit que les de Sants s’acostéssin en el marcador.

El primer parcial ha arrancat amb tres gols a favor nostre i fins a 1’08 el Medi no ha marcat el primer gol. Han marcat: M. Garcia, J. Forca (de penal) i B. Ortiz.

El segon la diferència al marcador ha passat de dos a 5 d’avantatge i aconseguit que l’equip visitant no marqués cap gol. Així amb el 6 gols a 1 s’ha anat al descans amb el partit totalment encarrilat. En aquest parcial els tres gols han estat marcats per I. González (2) i E. Ruíz.

A la represa encara s’ha ampliat la diferència fins els  7 gols a 5’45 i poc després arribava el segon gol de les de Sants (8-2) i, així s’ha arribat al final del tercer parcial. Han marcat J. Forca i E. Ruíz.

Al darrer i definitiu parcial les nostres jugadores han seguit controlant el partit i han aconseguit augmentar a 2 gols més la diferència amb el marcador final de 12 gols a 4. Els 4 darrers gols han estat 2 de S. Van der Sloot i 2 de M. Steffens.

Parcials: 3-1, 3-0, 2-1, 4-2
Golejadores: amb 2 gols Sabrina Van der Sloot, Maggie Steffens, Elena Ruíz, Judith Forca i Irene González i amb 1 Maica Garcia i Bea Ortiz.

El segon partit serà aquest dijous a les 20.15 hores a la piscina Josep Vallès.