VICTÒRIA CLARA A LA LLIGA DE L’EQUIP FEMENÍ

Waterpolo – Sense temps després de guanyar la Supercopa d’Europa el nostre equip femení es va tornar a posar a la feina.

Ahir l’equip visitava la piscina del CN Catalunya i, a priori vista la classificació, s’esperava un partit sense massa dificultats i de fet així va ser.

L’equip va sortir a controlar el partit des del primer moment i un contundent 0 a 4 al primer parcial començava a encarrilar el partit. Judith Forca en va marcar dos, un de penal, un de Maartje Keuning i Sabrina Van der Sloot han marcat en aquest primer parcial.

El segon parcial ha començat amb una reacció de les jugadores del Cata i amb dos gols posaven el 2 a 4 a 6’37. Però de nou les nostres jugadores han tornat a controlar el partit i amb 2 gols de Maartje Keuning, 2 de Bea Ortiz, 1 de Maica Garcia i 1 de Sabrina Van der Sloot s’arribava al descans amb 7 gols de diferència (3-10) posaven el partit molt de cara.

A partir d’aquí el partit ha passat a una fase de control per part de les nostres jugadores tot i que les locals han reduït en un gola la diferència fins el 8 a 14. En aquest parcial han marcat 2 gols Maica Garcia i 2 Bea Ortiz.

Al darrer quart la diferència ha augmentat fins els 8 gols amb el 9 a 17 definitiu. La Maica ha marcat dos gols més i la Sabrina Van der Sloot un.

Aquest partit ha servit per donar descans a algunes jugadores i donar minuts a dues jugadores juvenils: Maria Cristina Solo i Kenia Jiménez.

Parcials: 0-4, 3-6, 5-4, 1-3
Golejadores: amb 5 gols Maica Garcia, amb 4 Bea Ortiz, amb 3 Sabrina Van der Sloot i Maartje Keuning i amb 2 Judith Forca.

Dissabte un altre partit de Lliga a casa davant del Real Canoe.