VICTÒRIA A GRÈCIA I A LA FINAL FOUR!!

Waterpolo – Si ahir era l’equip masculí avui ha estat l’equip femení el que ha fet història.

El nostre equip sabia que portava un coixí important que, tot i perdent per menys de 7 gols, ja estava classificat per la Final Four però enlloc d’especular ha plantejat un partit de menys a més que ha acabat amb una clara victòria a la piscina del Alimos Nac Betsson per un clar 8 a 13.

Pel que fa al partit aquest ha començat, com es podia esperar, amb una forta sortida de les gregues que, a més, ha estat molt efectives. Amb tot el primer gol l’ha marcat la Bea Ortiz  però després les locals de l’Alimós han aconseguit anarse’n de 4 amb el 5 a 1 a 24 segons. Però un penal a 7 segons marcat per la Sabrina Van der Sloot reduia la diferència a 3 gols (5-2).

El segon parcial ha començat amb un gol de les locals (6-2), però a partir d’aquest moment el nostre equip ha pres el control del partit i han reduït la diferència a un sol gol al descans (6-5), amb 2 gols de Bea Ortiz i 1 de la Judith Forca.

El tercer parcial ha començat amb una bona intensitat del nostre equip i amb gols d’Irene González, Bea Ortiz i Maartje Keuning posaven el 6 a 8. Però les gregues lluny de baixar els braços han anat pel partit i passats 2 minuts i mig empataven a 8 gols. Però de nou la Bea marcava el 8-9 amb que s’arribava a darrer parcial.

I aquí s’ha acabat la història ja que aquest darrer parcial ha estat un contundent 0 a 4 pel nostre equip amb gols de Paula Leiton, Sofia Giustini, Maica García i Irene Casado.

Parcials: 5-2, 1-3, 2-4, 0-4
Golejadores: amb 5 gols Bea Ortiz i amb 1 Paula Leiton, Sabrina Van der Sloot, Maartje Keuning, Irene Casado, Sofia Giustini, Maica García, Judith Forca i Irene González

Aquesta serà l’onzena Final Four que disputarà el nostre equip i dotzena si afegim la de la LEN Cup. Senzillament impressionant!!

Per aquesta Final Four si han classificat també el CN Mataró, el CN Sant Andreu i Olympiakos. Se’ns dubte una Final Four de gran qualitat.

El darrer partit d’aquesta fase es disputarà a la nostra piscina el proper dissabte dia 23 davant del Dunaujvaros hongarès.

Moltes felicitats equip. Força Saba!!