VICTÒRIA A BERLÍN EN EL PENÚLTIM PARTIT DE LA CHAMPIONS

Avui el nostre equip masculí ha jugat a la capital alemanya davant del Spandau 04 el penúltim partit de la Fase de Champions.

Tot i que no hi havia possibilitats de classificar-se per la final a 8 els nostres jugadors han anat pel partit. I al final han aconseguit imporsar-se per un gol als alemanys en un partit molt disputat. Al final els nostres jugadors s’han imposat per 10 gols a 11.

El primer parcial ha començat amb una bon arrencada dels locals fins el 2-0 a 6’54. A partir d’aquí els nostres han reaccionat i han aconseguit posar-se per davant al marcador, 2-4 a  2’37. A partir d’aquí els alemanys han aconseguit empatar a 4 al final del parcial. Han marcat F. Valera (2), R. Veich i L. Bertran.

El segon parcial ha estat molt igualat i amb un intercanvi de gols. L’empat s’ha mantingut fins el 1’55 en què D. Banicevic ha marcat el 6 a 7 amb què s’ha arribat al descans. Els tres gols els han marcat S. Cabanas, B. Sanahuja i D. Banicevic.

A la represa els locals han estat els que han tornat a posar-se per davant del marcador (8-7 i 9-8) i a 1’48 Bernat Sanahuja aconseguia l’empat a 9 al final del parcial. P. Bonet i B. Sanahuja han estat els golejadors del parcial.

El darrer parcial ha estat favorable al nostre equip ja que amb dos gols nostres per cap dels alemanys feia que a 1’48 el marcador es posés amb un clar 9-11. Al final a 0’47 els locals han deixat el marcador amb el 10-11 definitiu. B. Sanahuja i K. Averka han marcat els dos darrers gols.

Parcials: 4-4, 2-3, 3-2, 1-2
Golejadors: amb 3 gols Bernat Sanahuja, amb 2 Fran Valera i amb 1 Ramiro Veich, Lluc Bertran, Sergi Cabanas, Kanstantsin Averka, Dusan Banicevic i Pep Bonet.

El darrer partit de Champions serà el proper dimarts 23 de maig a les 18 hores a la piscina del FTC Telekom Budapest.

Ara però tot l’interès es centra en la disputa del Play Off Final de la Lliga amb el CN Atlètic-Barceloneta. El primer partit serà dimecres vinent a casa a les 20 hores.