UN OPEN AMB LA MIRADA A RIO

De demà fins dimarts Can Llong acollirà la dissetena edició del Campionat d’Espanya Open de Primavera on els millors nedadors de l’Estat buscaran fer la mínima pels Jocs de Rio (absoluts) i els júniors la mínima pel Campionat d’Europa.
És una competició diferent en tots els sentits ja que no hi ha proves de relleus i les mínimes es poden fer tant a les eliminatòries com a les finals.
El nostre equip presenta el número més alt de participants amb 28 (16 homes i 12 dones).
Aquesta competició es disputa des de l’any 1999 i ha passat a ser la competició d’on surten les seleccions per a les competicions internacionals absolutes i júniors (jocs olímpics, campionats del món, campionats d’europa).
Durant aquest temps els nostres nedadors han assolit 91 títols de Campió d’Espanya dels que han resultat: 16 olímpics (6 homes i 10 dones amb dues medalles d’argent, una de bronze i 5 finals), 18 nedadors als Campionats del Món (10 homes i 8 dones amb dues medalles de bronze i 13 finals) i 20 nedadors als Campionats d’Europa (10 homes i 10 dones amb 7 medalles d’or, 3 d’argent i 41 finals).
Esperem que durant aquests quatre dies augmentem el nostre historial.
Veniu a Can Llong. Les eliminatòries al matí a les 10.00 i les finals a la tarda a les 17.30 hores.