Triatló del Prat per equips

Aquest diumenge es va disputar el Triatló del Prat per equips. Degut a la climatologia i el fort temporal marítim, la prova que havia de ser Campionat de Catalunya de triatló per equips va passar a convertir-se en un duatló per decisió dels jutges. El Club hi estava representat per un equip femení i dos equips masculins, un d’ells participava en el Campionat de Catalunya i l’altre a la prova Open.

L’equip masculí  A representat per Miquel Blanchart, Pau Casas ,Artur Cuñat, Pol Farell i Angel  Gª-Casillas va aconseguir una molt bona 7a posició, d’un total de 62 equips. I les noies representades per Neus Vidal,  Judith Ugas, Marta Romance i Paula Guerrero van aconseguir la 4a posició d’un total de 30 equips.

A la prova Open també hi participava l’equip masculí B representat per Julio Cervantes, Joan Carles García, Xavi Gallardo, Abel Moreno i Xavi Matas que van aconseguir la 13a posició d’un total de 78 equips.

Campionat d’Europa de Duatló

Aquest cap de setmana es va disputar a Soria el Campionat d´Europa de Duatló amb més de 22 països representats. El Club hi va tenir també la seva representació de la mà del incombustible Josep Colomé, que va competir en la categoria de Grups d’edat, i va aconseguir molt bones posicions en el seu grup: 1r català, 2n espanyol i 9è europeu.