TRES NOVES VICTÒRIES DELS EQUIPS SÈNIORS QUE SEGUEIXEN EN RATXA

Dimecres l’equip masculí es va imposar sense problemes davant de l’equip Canari de CN Echeyde a casa per un contundent 16 gols a 2.
El primer parcial ja va ser clar i ja hi havia 3 gols de diferència al marcador (4-1) i passaria a 7 al descans (8-1). La segona part seguiria un idèntic guió i, amb els mateixos parcials, s’arribava al resultat final amb disset gols

Parcials: 4-1, 4-0, 4-1, 4-0
Golejadors: amb 3 gols Ramiro Veich, amb 2 Sergi Cabanas, Bernat Sanahuja, Francisco Valera, Lluc Bertran, Dusan Banicevic i Lalo López-Escribano i amb 1 Gerard Gil.

Avui dissabte han jugat els dos equips. L’equip femení ha jugat a casa davant del CN Catalunya. I el mateix que va passar amb l’equip masculí s’ha repetit avui. Un partit que s’ha decidit des del primer minut.
Després d’un gran inici amb un primer parcial de 4 gols a 1 i un segon de 5 a 0 ha donat una diferència de 8 gols al descans. La segona àrt ha començat amb la mateixa dinàmica i al tercer quart la diferència ha pujat als 12 gols que s’ha mantingut al darrer quart amb el marcador final de 17 gols a 5.

Parcials: 4-1, 5-0, 6-2. 2-2
Golejadores: amb 5 gols Judith Forca, amb 3 Marina Serrano i Maica Garcia, amb 2 Maatje Keuning i Irene González i amb 1 Carharina Van der Sloot i Nona Pérez.

Aquest resultat unit a l’empat entre el CN Mataró i el CN Terrassa a 7 gols ha fet que la diferència amb el Mataró  sigui de 2 punts i amb un partit pendent del nostre equip a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta que ens podria posar 5 punts per sobre del CN Mataró.

A la tarda l’equip masculí ha guanyat clarament a la piscina del CN Molins de Rei per 6 gols a 20 davant del CN Rubí en un partit que s’ha decidit des del primer moment. Al final del primer parcial la diferència ja era de 4 gols (1-5) i al descans ja era de 12 gols (2-12). La segona part ha estat més de control del partit i la diferència final ha estat de 14 gols. El resultat final ha estat de 6 gols a 20.

Parcials: 1-5, 1-7, 2-5, 2-3
Golejadors: amb 5 gols Kanstantsin Averka, amb 4 Francisco Valera, amb 3 Lluc Bertran, amb 2 Marcel Teclas, Bernat Sanahuja, Dusan Banisevic i Lalo López-Escribano.

Provisionalment són segons a la classificació però amb 2 partits més que l’Atl-Barceloneta i 1 més  que el CN Barcelona.

La setmana vinent l’equip masculí jugarà a casa la Copa del Rei. Divendres disputarà el partit de quarts de final davant del CE Mediterrani a les 17.30 hores i l’equip femení jugarà dimecres a la piscina del CN Sant Andreu a les 21.00 hores.