Torneig TIM Andorra de volei

Excel.lent cloenda de temporada per part dels equips que ens varen representar al torneig TIM celebrat al Principat  d’Andorra durant el passat cap de setmana. Tres dels quatre representants del C.N.SABADELL han assolit les finals dels seus respectius grups, fita que deixa molt alt el llistó i fa tancar la temporada amb un excel.lent regust de boca.

Així doncs, l’INFANTIL A va vèncer la final al A.E. MOLINS mentre que l’INFANTIL B va fer el mateix en vers el C.V. MAYURQA A. Notable labor d’ambdós equips on van destacar la Clara Caralt i l’Estela Parkhill, que van ser escollides MVP de les seves finals respectives.

D’altre banda, l’equip CADET, també va fer un gran torneig, tot i perdre a la final i amb el C.V. MAYURQA A. Finalment, el JUVENIL B, no va poder passar de la quarta plaça en perdre la final de consolació en el dual Vallesà que el va enfrontar al F.S. CASTELLAR.

Tot plegat, una estada on el companyerisme i el caràcter festiu, va estar a l’altura dels enormes resultats assolits per les nostres noies.

untitled untitled3