Torneig de Minibàsquet Ciutat de Mataró

Una temporada més el nostre Club va estar present al tradicional Torneig de Minibàsquet Ciutat de Mataró que enguany reunia els millors equips de Catalunya d’aquesta categoria, i que ha servit com a preparació de la competició que comença aquest cap de setmana.

El mini ‘A’ masculí va quallar una bona participació a la capital del Maresme en la seva primera participació a aquest esdeveniment amb derrota inicial davant la UE Mataró i un treballat triomf davant el CB Sant Josep que classificava els nostres per quarts de final. A les eliminatòries derrota davant el futur campió, CB Cornellà, i finalment vuitena posició després de cedir davant el potent JAC Sants.

El mini ‘A’ femení, per la seva banda, va haver de patir molt a la fase de grups caient sobre la botzina davant el campió Femení Sant Adrià i guanyant a la pròrroga en un partit d’infart el CB Cornellà. Una nova victòria sobre Uni GEIEG portava a les nedadores a semifinals on una UE Mataró més sencera físicament es va desfer del nostre equip. En la lluita per la tercera posició davant Basket Almeda les del mini ‘A’ van imposar la seva qualitat assegurant-se una posició privilegiada.

Realment una fantàstica prova de foc per veure a quin nivell estan els nostres equips que en la temporada que just encetem competiran a la màxima categoria.