TORNA LA LLIGA DE DIVISIÓ D’HONOR AMB DUES VICTÒRIES CLARES DAVANT DEL MATEIX RIVAL

Waterpolo – Ahir va ser l’equip femení i avui el masculí que han tornat a jugar la Lliga. I curiosament ho han fet a casa, amb el mateix rival, i per la mateixa diferència de 7 gols.

El rival era el CN Sant Feliu i ahir l’equip femení es va imposar per 16 gols a 9.

El partit va ser dominat clarament des de l’inici. La sortida va ser fantàstica amb un parcial de 6 gols a 2 i el segon, tot i no ser tant contundent va fer que s’arribés al descans amb un clar 10 a 3.

El tercer parcial va començar amb una reacció de les del Baix Llobregat que, amb dos gols seguits, reduia la diferència a 5 gols (10-5), les nostres jugadores reaccionaven amb dos gols seguits, un de penal però les visitants van tancar-lo amb dos gols més i van deixar el marcadors amb un 12 a 7.

El darrer parcial ha anat al revés i els 4 gols han anat a favor nostre i el marcador final ha estat de 16 gols a 9.

Parcials: 6-2, 4-1, 2-4, 4-2

Golejadores: Bea Ortiz amb 4 gols, Sofia Giustini amb 3 i MVP, Judith Forca, Ona Jurado i Irene González amb 2 i Paula Leiton, Maartje Keuning i Irene Casado amb 1.

I avui han estat l’equip masculí el que s’ha imposat per 18 a 11.

En aquest cas el nostre equip sempre ha anat per davant i s’ha imposat en tots els parcials. També han sortit amb força i, tot i que els santfeliuencs han inaugurat el marcador, el nostre equip ha agafat les regnes del partit i han acabat el primer parcial amb un clar 6-3.

La resta de parcials han estat més ajustats però els nostre equip ha mantingut sempre el control i augmentant poc a pos la diferència. Al descans el marcador era de 11 gols a 7. A la represa ha seguit la mateixa tendència i al final del tercer parcial la diferència ha pujat a 6 gols (15-9).

Finalment al darrer parcial s’ha pogut augmentar un gol més la diferència i s’ha acabat amb el 18 a 11.

Parcials: 6-3, 5-4, 4-2, 3-2

Golejadors: Pep Bonet, Stefan Vidovic i Blai Mallarach (MVP) amb 4 gols, Fran Valera amb 3 i Oscar Asensio, Fynn Schütze i Alberto Barroso amb 1.

Aquesta setmana encara hi haurà tres partits més de Divisió d’Honor:

  • Dissabte dia 2
    • 12.00 h CN ATL-BARCELONETA – CNS  Femení
    • 12.45 h CN MATARÓ – CNS Masculí
  • Diumenge dia 3
    • 12.45 h CNS – CDN BOADILLA Femení