Per poder fer la inscripció a les jornades de Tecnificació de Vòlei 2020 cal enviar per correu electrònic els següents documents a voleibol@nataciosabadell.cat:

En el correu electrònic s’ha de posar el nom del noi/a que vol fer les jornades de tecnificació, si és soci del Club Natació Sabadell i en el cas de que no sigui jugador/a del Club Natació Sabadell, cal indicar l’equip on està jugant actualment, la posició on juga (si no en té també cal indicar-ho), la categoria i la divisió en la que juga.

– Butlleta d’inscripció omplerta (incloent la fitxa de salut i autorització paterna i la declaració d’autoresponsabilitat) que podeu descarregar fent click AQUÍ

– Targeta sanitària (CATSalut)

– El comprovant bancari de la transferència feta per l’import corresponent al número de compte ES1200815154210001988006 indicant nom, cognoms i tecnificació vòlei 2020  en el camp concepte de la transferència.

Per poder tenir en compte la sol.licitud d’inscripció, cal que s’enviin els 3 documents. Si falta algun dels documents, no es podrà tenir en compte la sol.licitud d’inscripció. S’anirà contestant els correus, en un període de 24h (aprox), confirmant que s’ha fet la inscripció.

Pel bon desenvolupament de les jornades de tecnificació, cal seguir les mesures indicades per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, que passem a resumir en aquest document. Us agraïm per endavant el seu compliment.

MESURES-HIGIENE-TECNIFICACIO-VOLEI