SOTS CAMPIONS DE COPA CATALANA!!

Waterpolo – Avui a Manresa s’ha disputat el tercer i quart lloc i la final de la Copa Catalana amb el nostre equip i el CN Atlètic-Barceloneta.

Era un bon moment per veure un bon partit i així ha sigut. Però d’entrada no ho semblava ja que els de l’atlètic-barceloneta han sortit forts i a 4’05 dominaven per 3 a 0. Per sort Fran Valera posava el 3-1 a 3’26 i ha acabat el primer parcial amb un gol per banda, primer dels mariners i a 2 minuts Kanstantsin Averka posava el 4 a 2.

Al segon parcial ha començat amb un gol de l’atlètic-barceloneta, però el nostre equip ha reaccionat i, amb tres gols seguits nostres aconseguien l’empat a 5 a 4’16 amb gols d’Alberto Barroso (2) i 1 de Kanstantsin Averka. La llàstima és que a 27 segons els mariners han marcat i s’ha arribat al descans amb 6 gols a 5.

Després del descans els mariners han aconseguit marcar dos gols i s’han posat 8 a 5 a 2’20 per acabar el parcial i es complicava la situació. Alberto Barroso posava el 8-6, però de nou els mariners marcaven el 9 a 6 a 1’19 i s’ha arribat al darrer parcial amb tres gols per sota.

I s’ha arribat al darrer parcial i lluny de baixar els braços Fran Valera i Guus Van Ijperen posaven el marcador amb amb 9 gols a 8 a 6’28 i hi havia partit. Al final un gol per banda deixaven el marcador amb el 10 a 9 definitiu amb el darrer gol nostre del jugador Fran Valera.

L’equip ha demostrat un dia més que pot lluitar amb equips potents resultat d’un bon treball i lluita dels jugadors i de l’equip tècnic.

Parcials: 4-2, 2-3, 3-1, 1-3
Golejadors: amb 3 gols Fran Valera i Alberto Barroso, amb 2 Kanstantsin Averka i amb 1 Guus Van Ijperen.

Dissabte torna la Lliga de Divisió d’Honor amb dos partits a casa. Primer l’equip femení rep al CN Rubí i just després l’equip masculí s’enfrontarà al CN Terrassa.