SORT DIVERSA DELS NOSTRES EQUIPS

Waterpolo – Avui han jugat els dos equips, primer el femení i segon el masculí. El primer ha cedit per tres gols a la piscina del CN Sant Andreu i per la mateixa difència s’ha imposat l’equip masculí a la piscina Sant Jordi davant del CN Catalunya.

L’equip femení visitava al líder sense poder comptar encara amb les dues jugadores lesionades. Amb tot les nostres jugadores han disputat el partit i, aquest, no s’ha decidit fins el final.

El primer parcial ha estat totalment igualat i s’han alternat els gols fins el 3 a 3 final. Dos gols de Bea Ortiz i Laura Ester. I el segon ha seguit el mateix guió però 3 gols per les locals per 2 del nostre equip. Han marcat Bea Ortiz i Irene Casado.

El tercer ha començat igual. Un gol per banda primer local i contestat ràpidament per un gol de Sabrina Van der Sloot. Les locals han tornat a marcar de penal i Cristina Solo posava el 8 a 7 a 6 segons pel final.

Quedaven 8 minuts i tot per decidir. I començava bé pels nostres interessos. Mati Ortiz empatava a 8 a 6’20 però les locals han respost amb tres gols seguits, un de penal i posaven el 11-8 a 4’25. Judith Forca reduia la diferència a dos gols (11-9). Però de nou les locals obrien forat amb dos gols seguits que posaven el marcador amb 13 a 9 a 2’11. A 1’44 Mati Ortiz tancava el marcador amb el 13 a 10 final.

Aquesta és la segona derrota de l’equip i es manté en tercera posició.

Parcials: 3-3, 3-2, 2-2, 5-3
Golejadores: amb 3 gols Bea Ortiz, amb 2 Mati Ortiz i amb 1 Laura Ester, Sabrina Van der Sloot, Irene Casado, Cristina Solo i Judith Forca

Després ha estat el torn de l’equip masculí. El rival era el CN Catalunya que ocupa la part baixa de la classificació però que avui ha estat un bon rival.

El partit ha començat amb dos gols dels nostres jugadors. Primer Oscar Asensio i després Fran Valera de penal. Els locals han reaccionat i han aconseguit empatar a 2 a 4’37. Després s’han intercanviat gols primer Stefan Vidovic i després empataven a 3 els locals, Guus Van Ijperen i Kanstantsin Averka aconseguien posar el 3 a 5 a 2’04. A 59 segons els locals deixaven el marcador amb 4 gols a 5.

El segon parcial també ha arrencat amb un gol per banda. Primer Fran Valera i, després han marcat els locals. Després els nostres jugadors han aconseguit ampliar la diferència a 3 gols (5-8 a 3’48). Kanstantsin Averka i Fran Valera han marcat. D’aquí al final encara s’ha vist un gol per banda, primer local i després de Fran Valera i s’arribava al descans amb 6 gols a 9.

A la represa Fran Valera posava el 6 a 10 i a 4’30 Alberto Barroso marcava el 6 a 11 i, d’aquí al final, s0han intercanviat els gols: 2 per l’equip local i un marcat per Stefan Vidovic. I amb 8 gols a 12 es tancava el tercer parcial i s’encarava bé el darrer i definitiu.

Els locals han sortit fort i, amb tres minuts i mig, han aconseguit marcar tres gols per cap del nostre equip, i s’han posat a un sol gol de diferpencia (11-12 a 4’32). Al final dos gols del nostre equip de Fran Valera i Oscar Asensio posaven el 11 a 14 definitiu.

Parcials: 4-5, 2-4, 2-3, 3-2
Golejadors: amb 6 gols Fran Valera, amb 2 Oscar Asensio, Stefan Vidovic, Kanstantsin Averka i amb 1 Alberto Barroso i Guus Van Ijperen

Aquesta setmana vinent l’equip masculí afrontarà dos partits. El primer serà dimecres a casa en partit de Champions davant del Novi Beograd, partit decisiu per la classificació per la següent fase. I 48 hores més tard jugarà a Tenerife a la piscina del Echeyde.