Sort dispar als seniors de volei del Club

FEMENÍ

CV Sant Cugat 1 – CN Sabadell 3 (19-25/25-20/16-25/23-25)

Davant d’un campionat tant disputat com el d’aquesta temporada, les noies de l’André havien de donar un cop a la taula aquest migdia al seu duel Vallesà i, prou que ho han fet!!
El segon equip de les Cugatenques sempre ha estat una esquadra molt jove i prou combativa que ens ha posat en dificultats històricament més, jugant com a locals.
Avui però,  el nostre equip ha començat amb força i ha guanyat amb solvència el primer assalt.
Ja posades al segon, les locals han presentat més batalla i s’han endut la segona màniga igualant el partit a un.
Tot estava a l’aire i el resultat per desxifrar però, avui, els tres punts viatjarien cap a Sabadell.
Un quart set contundent per les visitants que posaven les coses de cara i el round final per tancar el partit i l’any amb l’equip col·locat a la tercera posició de la taula i a només una victòria del segon que, casualment serà el primer rival del 2019.
Ara ja només queda enllestir els darrers entrenaments abans de les Festes Nadalenques per tornar amb més força que mai per donar-ho tot a la segona volta que promet ser certament apassionant!!

MASCULÍ

C.V. Sant Martí 3 – CN Sabadell 1 (25-22/25-27/25-23/25-23)

Potser mirant el marcador ens podem fer una idea de com va anar tot a Bac de Roda aquest dissabte. El segon classificat rebia els nostres jugadors amb l’oportunitat de col·locar-se molt a prop d’un líder que havia ensopegat a casa i, per altra banda, els Vallesans, volien donar caça als barcelonins i posar-se ben a prop de la capçalera de la taula abans de tancar l’any.

Sant Martí, un equip amb un ampli planter d’una mitjana d’edat molt baixa, com bé essent habitual aquest curs, va començar fort al seu feu però els nostres nois no deixaven escapar al rival al marcador. El freg a freg va seguir durant tota la màniga fins que, als moments finals, els locals van poder fer pujar l’u al seu caseller.

Tocava reaccionar i, tot i que els jugadors de l’Alejandro Varese semblava que s’escapaven al marcador, una gran reacció va fer que l’empat es fes realitat.

Tot estava a l’aire i qualsevol podia endur-se el partit.

Ja al tercer set, la dinàmica seria bessona al primer, lleugers avantatges dels locals però sense marxar del tot i els nostres ben a prop marcant al rival.

La grada bolcada i empenyent amb força a l’equip fent que els jugadors volessin a un gran nivell i, tot i tenir-ho a tocar, només petits detalls van fer decantar el got cap a la l’altra banda de la xarxa.

Aquest cop no es va aconseguir però, jugant així, competint d’aquesta manera, de ben segur els objectius finals ens faran estar ben orgullosos dels nostres jugadors a final de curs.

Enhorabona nanos!!