SI, SI, SI LA VINTENA JA ÉS AQUÍ!!!

El partit ha començat molt igualat i el primer gol no ha arribat fins el 4’58. Sabrina Van der Sloot posava el 1-0. El Mataró ha respost amb dos gols i s’ha arribat al final del primer parcial amb el marcador de 1 gol a 2.
El segon parcial ha començat amb un gol ràpid de Judith Foca que posava l’empat a 2. La mateixa Judith donava la volta al marcador a 6’08 (3-2) i un minut més tard Paula Leitón ampliava la diferència a dos gols (4-2). Les visitants han respost amb dos gols seguits que restablien l’empat a 3’07 (4-4).
Un temps mort molt oportú del nostre tècnic David Palma ha fet que s’apretés en defensa i Sabrina Van der Sloot a 3 segons permetia anar al descans amb 1 gol d’avantatge (5-4).
La represa ha començat amb molta igualtat i el primer gol ha arribat a 4’50 i ha estat a favor de les visitants que ha restablert l’empat al marcador. Una ràpida resposta gràcies a un gol de Sabrina Van der Sloot tornava l’avantatge al marcador (6-5).
Les mataronines han continuat lluitant i han tornat a empatar a 2’57 però de nou la nostra jugadora Sabrina Van der Sloot tornava a posar l’equip un gol per davant a 1’41 (7-6) i han seguit apretant i Maica Garcia a 1’09 i Judith Forca a 1 segon per la botzina posaven el marcador amb 9 gols a 6 a l’espera del parcial definitiu.
I de nou el parcial ha començat amb molta igualtat i gran treball defensiu. I a 5’38 Judith Forca ha aconseguit marcar el 10 a 6 que feia posar un punt de tranquilitat de cara als minuts finals. I aquí s’ha acabat la Lliga.
El Club guanya el seu títol número 20 Lliga de les 36 Lligues disputades (55,55%) que si comparem amb el masculí 23 títols de l’Atlètic-Barceloneta i 19 pel CN Barcelona de les 58 disputades.

A més com els clubs grans hem guanyat Copa, Lliga i Champions. Sou moooolt grans!!

Parcials: 1-2, 4-2, 4-2, 1-0
Golejadores: amb 4 gols Sabrina Van der Sloot i Judith Forca i amb 1 de Maica Garcia i Paula Leiton.

Moltíssimes felicitats a les jugadores i l’equip tècnic!!. Força Saba!!