Serveis

Centre de Medicina de l'Esport

Al nostre Centre de Medicina de l'Esport hi trobaràs un gran equip de professionals de les ciències aplicades a l’esport que estan al servei dels nostres socis i esportistes per analitzar, diagnosticar, i programar un tractament personalitzat amb l’objectiu principal de fomentar els hàbits i els beneficis d’una vida saludable, així com la millora del rendiment i de l’alt rendiment esportiu. El nostre equip està format per metges especialitzats en medicina de l’esport, fisioterapeutes, massatgistes, nutricionista, podòloga i psicòleg esportiu que t’ajudaran a tenir cura del teu cos, prevenir lesions, rehabilitació i tractaments específics… Des de l'any passar el nostre servei ha estat homologat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a Centre de Medicina de l'Esport (Número de registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut: E08595686) que permet al Club oferir un servei de confiança i d’excel•lent qualitat per a qualsevol esportista de qualsevol disciplina esportiva.

Àrea Termal

La zona ideal per a relaxar-se i recuperar-se de l’exercici físic és sens dubte l’Àrea Termal on podràs gaudir de diferents opcions segons les teves necessitats. Podràs relaxar la musculatura amb una sessió de sauna, provar el jacuzzi o l’spa, combinar els banys turcs amb les dutxes a pressió o eliminar toxines gràcies als beneficis del vapor. L'Abonament és mensual i té un preu de 5,95 €.

Àrea Bellesa

L’Àrea Bellesa del Club posa al teu abast un gran ventall de serveis per poder tenir cura de la teva imatge personal. Els serveis d’estètica ofereixen tractaments facials i corporals personalitzats, hidratants, anti-edat, neteges de cutis, pílings, depilacions, manicures i pedicures, tractaments reafirmants i un munt de novetats per cuidar la bellesa del teu cos.

Àrea Infantil

Per a tots els infants i joves del Club hem creat un espai de lleure i diversió on podràs passar una bona estona, jugar i divertir-te o bé un espai relaxant per fer deures i estudiar. I quan sigui el teu aniversari fins i tot pots celebrar la teva festa al Club, t’oferim moltes opcions.

Training Camps

El Club Natació Sabadell posa a la teva disposició les innovadores instal·lacions perquè el teu equip pugui portar a terme una estada esportiva. No només gaudirà d’una piscina de mides olímpiques exterior i climatitzada tot l’any sinó d’un complet centre de fitness i una àrea de salut esportiva amb serveis mèdics, de dietètica i nutrició, fisioteràpia i gabinet de massatges, així com un espai dedicat al wellness i a la cura personal en el que destaca l’Aiguajoc, un espai termolúdic de 1.523 m2.

A part de les magnífiques instal·lacions, un dels principals valors del Club és l’equip tècnic esportiu, professionals amb coneixements d’idiomes que entrenen a atletes olímpics, amb una extensa experiència internacional que els permet oferir el millor entrenament i consells tècnics als equips esportius de qualsevol nivell. Si vols dur a terme el teu trainning camp al Club, t’oferim diferents possibilitats d’allotjament i l’oportunitat de gaudir del lleure de ciutats com la nostra, Sabadell, o de la gran capital, Barcelona.

més informació a: www.cnscamps.com /contacte: cnscamps@nataciosabadell.cat


Documents Annexos

Altres Serveis

El Club t’ofereix un munt de serveis addicionals perquè puguis gaudir de l’esport a les nostres instal·lacions de la millor manera i amb la màxima comoditat. Hi trobaràs un gran servei de restauració i cafeteria, botigues de material esportiu (una a cada centre), armariets de lloguer perquè no carreguis amb la bossa d’esport, l’abonament del pàrquing i un espai exclusiu d’aparcament per a bicicletes. I per ser soci del Club, podràs aprofitar immillorables descomptes a diferents establiments de la ciutat, curses, travesses i serveis complementaris.