Serveis a Sabadell

Fundat al 1916, el Club Natació Sabadell, ha crescut i s’ha consolidat com una referència en serveis esportius a Sabadell, des d’activitats aquàtiques fins a les últimes tendències en fitness a Sabadell que oferim a les nostres instal·lacions. Comptem amb propostes per a tots els gustos, necessitats i públic, que són impartides per experts que vetllaran per la seva correcta pràctica perquè tinguin un benefici directe en la salut dels participants, sigui quina sigui la seva edat i condició física.

A més de poder practicar nombrosos esports, en els nostres centres impartim cursos o classes de diferents disciplines esportives que van des del pilates fins a ciclisme de sala, aeròbic, GAC, circuit Xtrem i moltes altres. També oferim un excel·lent servei d’entrenament personal totalment individualitzat amb el qual aconseguir els teus objectius ràpidament.
La nostra gran oferta de serveis esportius a Sabadell es basa en una llarga tradició d’un club centenari que ha evolucionat amb el temps per a mantenir-se com un referent en el sector. Amb la pràctica de l’esport promovem la formació d’esportistes a un nivell integral transmetent valors com l’esforç, el compromís, el respecte, la solidaritat, la responsabilitat, el lideratge, la motivació, l’equip, la perseverança i la superació.

Oferim serveis esportius a Sabadell des de fa més de 100 anys

Gràcies a les nostres instal·lacions, podem oferir als diferents centres educatius de Sabadell i rodalies, l’organització de tota mena d’activitats extraescolars a Sabadell, també podem traslladar als nostres professionals al centre escolar per a la pràctica d’esports, ja que volem que el la pràctica esportiva al nostre centre, es converteixi en un hàbit saludable que s’aprengui a edats primerenques i no es perdi en l’edat adulta, ja que millora la salut i qualitat de vida de qui l’adquireix.

Formulari contacte

Club Natació Sabadell li vol informar que les dades recollides en aquest formulari seran tractades amb totes les garanties que marca l’actual normativa de protecció de dades i amb la unica finalitat de proporcionar-li la informació per vosté demanada respecte als serveis de Club Natació Sabadell.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit a: Club Natació Sabadell. Delegat de protecció de dades, C/Montcada,2 (08203), Sabadell, o per correu electrònic a l’adreça:  rgpd@nataciosabadell.cat