SERGIO I CARLES HO HAN TORNAT A FER: QUARTS I HAN TORNAT HA BATRE ELS DOS RÈCORDS D’ESPANYA ALS 4X100 LLIURES

Brutal. Si al matí ja estat fantàstic a la tarda ha estat espectacular.

Sergio de Celis, ha tornat a ser el primer, i ha nedat amb un temps de 48.41, 41 centèssimes més ràpid que al matí i nou rècord d’Espanya!!. El Carles al matí ha nedat segon i a la tarda tancava el relleu, tota una responsabilitat. I també ha estat sensacional. Ha nedat amb un temps de 48.13 més ràpid que al matí, en concret 86 centèssimes.

Al final quarts amb un temps de de 3:13.73 per darrera d’Itàlia, Hongria i Gran Bretanya i a 1 segon i tres centèssimes del bronze. Recordem que al matí el temps que ha fet l’equip ha estat de 3:15.24 o sigui que l’han rebaixat en 1 segon i 51 centèssimes menys. Així al matí els quatre nedadors han nedat a un promig de 48:81 i a la tarda a 48:43.

A més és la millor classificació d’aquest relleu en una competició internacional des del Campionat d’Europa de Barcelona de 1970. Van ser cinquens i on també hi havia, curiositats de la història, dos nedadors del Club: Santiago Esteva i Jordi Comas. Aquest relleu es va nedar amb un temps de 3:37.9 a un promig de 0:54.5 d’això fa 52 anys.

Demà passat els nostres nedadors nedaran les darreres proves individuals. I no es descarta que tinguem algun representant demà al relleu del 4×100 Lliures mixtes i, al darrer dia, al 4×100 Estils masculins.

Fotografia: Components del relleu. Luís Domínguez, Mario Mollà, Sergio de Celis i Carles Coll – (c) RFEN