SEGUEIX LA RATXA DELS NOSTRES EQUIPS ABSOLUTS

Avui a la nostra piscina han jugat els dos equips absolts en una jornada fantàstica amb dues clares victòries i amb 40 gols dels nostres equips, curiosament, 20 per banda. Què més es pot demanar.

L’equip femení ha estat el primer a disputar el seu partit. El rival ha estat el CN Rubí.

El partit ha tingut uns primers compassos d’igualtat però a partir de l’empat a 1 el nostre equip ha agafat el domini del partit i han anat posat diferència al marcador. Al final del primer del parcial la diferència era de 3 gols (4-1) i al descans ja eren 7 (9-2).

A la represa ha baixat una mica la intensitat i, al final del tercer parcial, la diferència ha passat a 9 gols (15-6) i l’equip ha tornat a apretar i ha pujat la diferència fins els 14 gols finals amb el marcador de 20 gols a 6.

Parcials: 4-1, 5-1, 6-4, 5-0
Golejadores: amb 4 gols Paula Leiton, amb 3 Sabrina Van der Sloot, Maica Garcia, Irene González, amb 2 Judith Forca i Bea Ortiz i amb 1 Marina Serrano, Elena Ruiz i Nona Pérez.

Després s’ha disputat el partit entre el nostre equip masculí i el Real Canoe, un històric que, tot i no està en el seu millor moment, sempre dóna guerra. Però avui només han aguantat un parcial.

El partit ha començat amb un lleuger marcador a favor per 2 gols a 0 a 5’28, però després els madrilenys han aconseguit empatar a 2 i tornar a empatar a 3. A partir d’aquí el partit ha canviat i els nostres jugadors, poc a poc, han anat marcat diferències i el marcador ha anat eixamplant la diferència. Al final del primer parcial el marcador era de 5 gols a 3 i al descans ja eren 7 els gols de diferència amb 12 gols a 5.

A la represa, amb el partit decidit ha seguit el control per part dels nostres jugadors, ha augmentat la diferència però amb un ritme més lent i s’arribava al final del tercer parcial amb 3 gols més de diferència (15-5) i tres més al darrer quart. Al final el partit ha acabat amb el resultat de 20 gols a 7.

Parcials: 5-3, 7-2, 3-0, 5-2
Golejadors: amb 4 gols Lluc Bertran, amb 3 Gerard Gil, Francisco Valera i Dusan Banicevic, amb 2 Sergi Cabanas i amb 1 Bernat Sanahuja, Ramiro Veich, Oscar Blasco, Pep Bonet i José J. Bustos.

La setmana vinent la nostra piscina es vestirà de gala per disputar la Copa del Rei i el femení jugarà dissabte a casa davant del Mataró un programa immillorable.