SEGUEIX EL BON NIVELL DELS NOSTRES EQUIPS SÈNIORS

Doble victòria dels nostres equips sèniors. L’equip femení s’ha imposat clarament al CN Rubí aquest migdia a casa mentre que el masculí a la tarda aconseguia una bona victòria a la piscina del Real Canoe NC.

El partit del femení davant del CN Rubí no ha tingut història i des de l’inici s’han anat acumulant diferències. El primer parcial les nostres jugadores ja guanyaven per 5 gols a 0 i al final del segon el marcador ja era de 12 a 2.

La segona part ha seguit el mateix guió augmentant les diferències fins al resultat final de 26 gols a 6.

10 de les 11 jugadores de camp han marcat.

Parcials: 5-0, 7-0, 9-2, 5-2
Golejadores: amb 6 gols Margaret Ann Steffens, amb 5 Judith Forca, amb 3 Brigitta Gaynell i Maartje Keuning, amb 2 Martina Bonet, Maica Garcia i Nona Pérez i amb 1 Mati Ortiz, Irene Casado i Irene González.

L’equip masculí visitava la piscina del Real Canoe i han fet un bon partit controlat des del primer minut i dominant en tots els parcials. Al primer amb un 0 gols a 3 començava a posar diferències. Al descans s’arribava amb un 2 a 7 al marcador. I el tercer ha estat definitiu amb un 1 a 5 que augmentava la diferència a 9 gols. Al final han estat 12 amb el marcador final de 5 gols a 17.

Parcials: 0-3, 2-4, 1-5, 2-5
Golejadors:  amb 4 gols Bernat Sanahuja, amb 3 Kastantsin Averka, amb 2 Gerard Gil, Lluc Bertran i Lalo López-Escribano i amb 1 Sergi Cabanas i Alejandro Andión.

Aquesta setmana vinent l’equip femení disputarà a casa, de dijous a dissabte, la segona fase de l’Eurolliga amb els equips: FTC Telekom Budapest, Dunaujvaros i el CN Mataró. L’equip masculí rebrà dissabte al CN Terrassa.