Secció de natació adaptada

SECCIÓ PATROCINADA PER LA FUNDACIÓ JOHAN CRUYFF

SECCIÓ PATROCINADA PER LA FUNDACIÓ JOHAN CRUYFF

Història

Esport adaptat – L’esport sense límits

L’esport adaptat possibilita la participació de les persones amb alguna discapacitat participa i gaudir de l’esport al mateix temps que contribueix al seu procés de rehabilitació física, psicològica i/o social.

L’esport adaptat es divideix en tres nivells en funció dels objectius que persegueix:

  • Esport terapèutic: El seu objectiu és perfeccionar aquelles qualitats que s’han anat desenvolupant en el procés de rehabilitació, mitjançant jocs i esports adaptats a la seva discapacitat.
  • Esport recreatiu: Es caracteritza perquè l’objectiu fonamental és la recreació i diversió de la persona, al mateix temps que fomenta la integració, les relacions socials i els sentiments d’utilitat i autoestima.
  • Esport competitiu: Es caracteritza per la superació d’un mateix i la búsqueda de resultats competitius.

Comissió

Presidenta: Esther Eroles Baena

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Director Tècnic: Juan J. Ulacia Gallego

Secretaria Esportiva: Esteve Fontdevila Chavarria

Equip 2018-2019

Resultats i agenda

Escola esportiva

L’Escola esportiva de Natació Adaptada està oberta a tots aquells esportistes que tenen alguna discapacitat tan sigui a nivell físic, intel•lectual, paràlisi cerebral o sensorial.

El treball consisteix en fer exercicis musculars per tonificar i mantenir el cos. Els entrenaments són dirigits per un professional tècnic de natació del propi Club i els destinataris de la secció de natació adaptada són totes aquelles persones que tenen alguna minusvalia (adults, joves i nens) que vulguin practicar la natació de competició.

Persona de contacte: Esteve Fontdevila (efontdevila@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campionat de Catalunya de natació Special Olympics

31 de gener de 2019

El passat diumenge 27 de gener es va celebrar a Can Llong una nova edició del Campionat de Catalunya de natació Special Olympics, en sessions de […]

Presència del Club als Special Olympics d’Andorra

5 d'octubre de 2018

Un total de 13 nedadors del Club participen aquest cap de setmana als Special Olympics que es disputen a Andorra la Vella. Una competició de gran […]

Campionat de Catalunya de natació adaptada absolut d’estiu

4 de juliol de 2018

Aquest cap de setmana es va disputar a les instal.lacions del Club a Can llong, el Campionat de Catalunya de natació adpatada absolut d’estiu. El Club, […]