Secció de Frontó

Història

Una gran massa social

Sabadell compta amb una llarga tradició en l’esport de llençar la pilota contra la paret, ja sigui amb la mà, com feien antigament, o amb una raqueta com se sol fer avui dia. Es passa, doncs, de la pilota a mà al frontó, que segueix les mateixes regles però no es fa tan dur com haver de jugar amb les mans.

Al Club, aquest esport es va constituir com a secció el 1929, i de seguida ja va congregar molts simpatitzants. Fins i tot es va voler introduir la pilota basca al Club, però aquesta modalitat esportiva no va tenir gaires adeptes i no va prosperar la seva implantació. Però a mesura que anava evolucionant i es començava a fer servir la raqueta, la secció encara va adoptar més esportistes interessats.

La secció té un grup important de practicants que participa regularment a les habituals competicions de caire social que organitza el Club.

Comissió

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Coordinadora d'Esports de Sec: Belén Sánchez

Secretaria Esportiva: Santi Fernández

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'escola de Frontó s’adreça a totes aquelles persones interessades a practicar l’esport del Frontó i va adreçada a persones a partir dels 7 anys.

La finalitat principal és que els esportistes gaudeixin de la pràctica esportiva al mateix temps que aprenen les regles del joc.

El treball es centra en la millora i el perfeccionament dels aspectes tècnics individuals separant als esportistes per nivell.

Es fan tres Campionats durant la temporada que permet valorar la progressió dels alumnes.

Persona de contacte: Santi Fernández (sfernandez@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campionat frontó de dobles

25 d'octubre de 2016

Aquest diumenge es va disputar al fontó interior del Club del carrer Montcada, un nou campionat de dobles. Classificació: 1r David Solera – Julián Solera 2n […]

TORNEIG DE NADAL

28 de desembre de 2015

El passat dia 13 de desembre es va fer el tradicional Torneig de Nadal de Frontó a les instal·lacions del carrer Montcada.    
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this