Reconeixement de la secció a Jordi Morales

En la prèvia del partit de Divisió d’Honor masculina de tennis de taula entre el Club Natació Sabadell i el Sosmatic Badalona d’aquest cap de setmana, esva fer un més que merescut reconeixement al Director tècnic de la secció i palista del Club Jordi Morales, que ara fa una setmana es va proclamar campió del Món paralímpic a Eslovènia.

EL CLUB SUMA EL TERCER TRIOMF A LA DIVISIÓ D’HONOR DE TENNIS TAULA

El Club Natació Sabadell, amb el rus Yuri Beschasntnny i el sabadellencs Ferran Brugada i Ivan Ruíz en l’equip titular, es va desfer aquest cap de setmana del Sosmatic Badalona, que no va comptar per al partit amb Pere Navarro, un dels jugadors destacats i a tenir en compte de l’equip badaloní. L’absència de Navarro desfeia la igualtat i el Club era clar favorit a endur-se el triomf com així va succeïr a a sala de tennis de taula de Can Llong. Victòria per 5 a 1 del CNS.

Beschastnny i Brugada van guanyar els seus dos individuals i Ruíz va fer un punt, cedint contra Adrià Fernández per 3 sets a 1. El partit de la tarda va ser el que van jugar Fernández amb el jugador rus del Club que va aixecar el públic de la seva cadira amb punts llargs i espectaculars. Yuri Beschastnny va imposar-se al jugador del Sosmatic per 3 a 2.

A la classificació, el Club està en una zona molt còmode. És quart, amb tres victòries i una derrota, precisament contra el líder invicte Irun Leka Enea.

INICI PRIMERA NACIONAL FEMENINA

D’altra banda, aquesta setmana va començar la Primera Nacional femenina. El Club Natació Sabadell, amb les bessones Montse i Mònica Weisz, Carme Mestre, Dolors Sánchez i Marisa Sanz, van guanyar els tres partits que van jugar a Ripollet contra el Ripollet (4-3), Valls del Nord (4-2) i Vilablareix (4-2).

I el segon equip masculí que juga a 2a Nacional està en posició per pujar a Primera Nacional tot i patir aquest cap de setmana la primera derrota de la temporada a la pista del Vilablareix per 4 a 3.