Recepció del President de la Generalitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquesta setmana en ple a la Junta Directiva del Club Natació Sabadell (CNS). La reunió va tenir lloc el passat dimarts al Palau de la Generalitat. La delegació del Club estava encapçalada pel seu president, Claudi Martí, així com la totalitat dels integrants de la Junta, que varen poder parlar amb Puigdemont en el decurs d’una reunió privada de mitja hora i fer-se una foto de família al Pati dels Tarongers.

Martí, en un emotiu discurs, va traslladar al President de la Generalitat el compromís del Club amb l’esport català i amb els grans reptes del país. En concret, Puigdemont va conèixer de primera mà una de les grans novetats del Club a mig termini: el Pla Pedrera, que preveu que un 75% dels integrants dels equips absoluts de waterpolo, natació i sincronitzada siguin de la casa.

De la seva banda, Puigdemont va destacar el paper del Natació Sabadell i la seva aportació a l’esport català al llarg dels seus cent anys d’història. Va enfatitzar l’aposta de l’entitat per a formació esportiva, la pedagogia i els valors entre els més joves, erigint-se en un exemple d’integració entre l’esport de competició i el d’aficionats.

L’acte va servir també per donar a conèixer a Puigdemont l’adhesió del Club al Pacte Nacional pel Referèndum, la campanya d’adhesions per recollir el suport d’institucions, entitats i particulars per a la celebració d’un referèndum democràtic sobre el futur polític de Catalunya. El CNS es converteix, després del FC Barcelona, en el segon club esportiu amb més socis de Catalunya que se suma al Pacte.