QUARTA SUPERCOPA D’EUROPA I SEGUIR FENT HISTÒRIA!!

Waterpolo – Grandíssim partit de les nostres jugadores en que s’ha imposat a les hongareses del UVSE de Budapest en la Supercopa d’Europa.

Les hongareses jugaven a casa, tot i que les nostres jugadores han jugat com a locals ja que eren les campiones de la Champions.

I el partit ha començat de la millor manera possible amb dos gols seguits (2-0) a 5’52 un de Bea Ortiz i un de la Maica Garcia. Les hongareses han reaccionat i han empatat a 2 a 2’51 amb dos penals. Després han respost les nostres jugadores amb dos gols: un de Maartje Keuning i un d’Irene González (4-2 a 1’31). D’aquí al final del parcial un gol per banda deixava el marcador amb 5 gols a 3. El darrer l’ha marcat la Judith Forca.

El segon parcial s’ha caracteritzat per un intercanvi de gols fins el minut 3’35 amb el 8 a 6 al marcador. Després el nostre equip augmentava la diferència a 3 gols a 34 segons (9-6), però les hongareses han aconseguit marcar a nou segons de penal. I s’ha arribat al descans amb 9 gols a 7. Irene González, Bea Ortiz, Sabrina Van der Sloot i Maartje Keuning han marcat en aquest segon parcial.

El tercer parcial ha començat, com el primer, amb dos gols seguits del nostre equip per cap de les hongareses. Maica Garcia i Paula Leiton han posat el 11 a 7 a 5’05, i les hongareses també han contrarrestat amb 2 gols i el marcador s’ha ajustat a 11 a 9 a 2’36. I a la jugada següent Judith Forca deixava el marcador amb 12 gols a 9. Una renda important per afrontar el darrer i definitu parcial.

Les nostres jugadores han sortit decidides a assegurar el partit i Paula Leiton a 6’34 posava el 13 a 9. Però les hongareses han aconseguit reduir la diferència a dos gols (13-11 a 1’35). A la jugada següent Judith Forca posava el 14 a 11 amb que acabaria el partit.

Parcials: 5-3, 4-4, 3-2, 2-2
Golejadores: amb 3 gols Judith Forca, amb 2 Paula Leiton, Maartje Keuning, Maica Garcia, Bea Ortiz i Irene González i amb 1 Sabrina Van der Sloot,

I així s’ha aconseguit la quarta supercopa en sis participacions. Els anteriors títols es van aconseguir els anys 2013, 2014 i 2016.

Hi ha tres jugadores que les han jugat totes: Laura Ester, Mati Ortiz, Maica Garcia i Judith Forca i, després d’aquest partit Judith Forca amb 12 gols, Maica Garcia amb 11 són les màximes golejadores del Club en aquesta competició.

Amb aquest títol el nostre Club es converteix en el Club que més n’ha guanyat per davant del Olympiacos Piraeus amb 3 i Orizzonte Catania amb 2.

Moltes felicitats a l’equip i tècnics, sou mooooolt grans!!